30

Körde ett gympass på morgonen, skulle egentligen köra box på kvällen, men de blev ändrade planer och jag hängde med tjejena först på espressohouse och sen utposten och vidare hem till Mimmi, vi stimmade rejält ;)
 
 
 

29

Åkte hem till Oliver för att laga lite mat till honom efter han hade pluggat hela dagen. Blev lax och pasta, sen låg i i matkoma fram till träningen. Han och jag körde thaibox tillsamman och det var en av de roligaste passen, speciellt när hans f.d tränare tog riktigt kol på honom. :)
 
 
 
 

28

Idag fick jag reda på att mitt vuxenliv börjar den 15 januari. 
Jag har fått jobb på Milan mättjänst!!
 
 

27

 

26

Denna dagen hade vi verkligen roligt och det kommer jag aldrig glömma.
 
 

25

Vi alla möttes upp hos Martina för en rikrigt go vinkväll med alla oss 4.
Givet var dans i köket.
 
 
 

24

Gårkvällen var perfekt. 
Blev bjuden på carbonara, vin, bubbel och bara massa snack fram till 2 på natten.
 
 

23

Inte sovit alls bra.. Tror jag är nervös inför kvällen.
 
 
 

22

Jag  åkte runt överallt för att leta julklapp, till mig själv... Haha alltså skulle inspirera mig så jag vet vad jag ska önska mig. Men fy vad svårt det är.
 
Hade ett sjukt roligt thaipass med Anna sen, vi skratta nog mest för vi är sjukt kassa på höger och vänster. Halva passat var mest hjängympa för oss. Men slutet va nog de värsta, när jag skulle spärra mot Goliat.Han hade ingen nåd och bara mörda mig haha, fick ner mig på marken och när jag skulle "ge igen" så rörde han inte en cm ..
 
Sen kom tjejerna till mig och jag bjöd på en middag som fick mycket beröm ( tro det eller ej) Sen satt vi mest och sjöng kanon och andra låtar restena v kvällen ;)
 
 

21

Började morgonen på FNF med Jessica, vi körde bröst, triceps och mage. Vilket pass.. haha , hon döda mig.
På kvällen tog jag mig ändp till sats och körde lite ben. Efter åkte jag hem och bjöd familjen på pizza och så kollade vi på Det stora hoppet. :)
 
 
 

20

Jag och Jessica tog en härlig promenad vid havet, men det var väldigt kallt.. Stack till Martina direkt efter, in i värmen där hon har typ 100 ljus tända och en varm kopp kaffe. Skönt att få värma upp sig innan jag skulle på thaiboxning. Riktigt bra och jobbigt pass, körde med massa olika och de lär man sig mycket på. 
Efter bjöd Martina mig och tjejerna på mat och vi satt bara och snacka, hade rolgit och spraytana oss hahah såååå roligt.
 
 

19

Jag vaknade upp från min "skönhetssömn" och bara valde att mysa till en film ( inte ofta jag ser själv på film) 
Tog mig ner till stan för att äta lunch med Oliver, inte lika roligt när vi skulle hem då det regna... Valde att bara mysa hos föräldrarna hela dagen och få god middag, lussebullar osv :)
 
 

18

Hade en jobbig dag på jobb så efter så stack jag, Ullis och Martina till Mollbergs för en kaffedrink och bara snacka lite. När Ullis gickhem så tog vi en ginger joe på utposten och babbla mer. Sen fråga Oliver om vi ville komma till headless en sväng vilket vi gjorde. Det var super kul men alla skulle upp i någorlunda tid då fick avrunda efter de, eller dom iaf ,) Jag stack hem och swisha om för att sen möta upp Munke och Fanny.
 
 
 
 
 
 
 

17

Eftersom Hamilton har fått pass så tog vi en tur till Helsingör :) Det var ganska kallt men skulle bara köpa en sak så vi tog nästa båt hem igen :) På kvällen körde jag och Peter ett djurigt ben/axel pass och efter lagade han pizza till oss, med rött vin och god efterätt till oss. Begav poss ut sen på en promenad och hade lite snöbolls kastning bakom ishallen.
 
 

16

Under dagen så var jag och Martina på flowerteam och rusta. Jag har ju numera blivit växtintresserad och hela lägenheten är full med växter. Min mål för dagen var en modell större kaktus och lite småväxter. Fick hem 2 stora och 2 små :)
På kvällen så skulle jag och Oliver köra box, de var riktigr roligt, men han mördade mig.. Dock fick jag ny energi efter passet och stannade kvar för mer gym.
 
 
 

15

Åkte till pålsjö med Hamilton och hade en mysig promenad i solen!
Efter thaiboxningen så var jag sååå trött, blev inget sats ;)
Bjöd Peter på tacos på kvällen och glass till efterrätt :)
 
 
 
 

 

13

Hade en av de jobbigaste träningarna någonsin. Svetten rann konstant och överallt, jag fick knappt luft så anfådd jag var. Men man kunde heller inte sluta för då hade man fått motståndarens slag.
 
Körde ett minipass på sats och sen fick jag en god middag av Peter och så kollade vi Sverige-Italien matchen.
 
 

13

Min nervositet går inte att beskriva.
 
 

12

Farsdag.
 
 
 

12

Fick frukost serverat på morgonen och bara hade mysmorgon i flera timmar. Älskar söndgaar. 
 
 
 

11

Ullared hela dagen, sååå påfrestande när det var så mycket folk som det var där. Dröjer ett tag innan jag kommer vilja åka dit igen.. Men på kvällen väntades middag med mina underbara fd klasskompisar. Vi har sjukt roligt ihop och det var ett tag sen vi hängde. Vi åt tills vi kunde knappt röra oss och sen stack vi vidare för lite basket på bulls. Vidare till steakhouse och sen cardan.
 
 

10

Jobbade hela kvällen med att servera på en gåsamiddag. Det var mycket roligare än förväntat, speciellt och få se vad man gör på en sån middag :)
 
 

9

Mös med min hund på morgonen i sängen och åt faktiskt frukosten där med.lyyx.
 
Körde box och gym med Peter på kvällen sen bjöd han på kvällsmat.
 
 

8

Vilken kväll jag hade med mina tjejer! Martina bjöd på tacos och sen satt vi och snacka i timmar och dansade i köket. Sen var det en annan sak som också hände den kvällen och de hade aldrig hänt utan mina tjejer och de är jag så glad för!
 
 
 
 
 

5

Hade en mysdag med Hamme och Charlie och på kvällen bjöd farmor mig och faster på kvällsmat.
 
 

4

Efter en lång dag på jobb så stack jag på en halloween fest, det var super kul. Dom hade ett spel med gåtor som var riktigt spännande tänkarspel.
 
 

3

Åt middag med min faster,farmor och Maj-Britt och kollade idol :)
 
 
 

2

 

1

Vi går in i idag och de känns helt okej, tiden går ju så snabbt.
 
Hade en mysig promenad med faster och påkvällen åt vi pizza och kolla bonde söker fru :)