Bröllop!

Min morbror och nu hans  fru gifte sig på Gotland! Det vara bara vår familj och deras barn som visste de. 

Så fint!










29

Idag händer det något riktigt roligt. När min mamma berättade så sa hon att jag inte fick säga det till någon och nu har dagen kommit, så länge man väntat på detta.
 
 

28

Det var tävlingar, bad i kalkbrottet, promenad i kappelshamn och sen myskväll :) 











27







26









26

Den absolut bästa vännen man kan önska sig!
 
 
 

26

Kaffet börjar kicka in och snart ska jag hålla styrkepass för mina släktingar.






24

Gotland!! 





17

Idag hade jag mitt exinamationsprov, knappt sovit något inatt då jag varit rädd för att försova mig (de började 8.30) sen drömde jag säkert två gånger att jag gjorde de så de va inte jätte kul när man vakna och insåg att man inte alls gjort något och de fortfarande var natt. 
Var såå nervös när jag gjorde de, iom det varit distans så var detta muntligt via webbkamera så läraren ska se att jag kunde och inte någon annan skrivit åt mig. Men jag klarade det!!! 
Den förste jag ville ringa var min pappa, han vet hur mycket och länge jag kämpat för detta och det är han som hjälpt mig så mycket och pushat mig. 
Min fina pappa :) 




17

Både igår och idag har jag varit på gröningen och solat lite, tyvärr inte så varmt så man kunnat bada och inga bilder heller men men :) 


Istället en bild på min nya bikini. 

15

Passade Tintin resten av dagen, tog en långpromenad med Linkan och sen när Martina skulle hämta Tintin så softade vi lite igen :) 

Innan klockan slog 22 då vi måste va tysta i huset så satte jag högtalarna på högsta volym och dansade loss ;) 






15

Frukost med min andra halva på Fahlmans :) 






14

Blev ett danspass idag och nu sitter jag hemma hos min farmor och blir bjuden på kvällsmat. Nu är det Skansen på tv och snart ska vi äta jordgubbar  :)






13

Det blev ett bröst/triceps pass för mig och Peter idag, så Nice att kolla på honom när han kör. Efter skulle han kolla på HIF och jag stack ut på en pw i de fina kvällsvädret. 




13




12

Peters kompis Mattias hade fyllt 30 och då bjöd han hem en massa folk på mat och god dricka, vi spelade kubb och avslutade med Beerpong turnering. Sen stack vi ner till stan, de blev PL, Urban och sirocco. Hade riktigt roligt, speciellt i slutet när jag fick dansa av mig på sjukaste sättet då jag inte bryr mig ett shit om att man kanske dansar lite för stort haha. Fattades bara Martina då, men Peter fick duga då han var nog den som mest uppskattade min dans och ville bara dra med mig hem ;) Han är lyckligt lottad. 







11

Bra start på dagen, bullar till frukost och sola på balkongen, ner till gröningen för att sola lite där, Peter bjöd på lunch på en thai resturang i stan, hem och tränade innan vi skulle på fest :) 




11

Körde 2 gympass igår, pluggade, gjorde massa ärenden, hade ett möte, agerade chaufför till min farmor och faster. En lång intensiv dag, planen på kvällen var att äta ute men var så trött när jag kom hem från de sista gympasset så stannade hemma gjorde burgare och somnade tidigt. 






9

Åhh fick ett roligt samtal idag, trodde knappt mina öron. 
Sen ska jag göra en annan rolig sak imorgon och hoppas det kommer gå så som jag vill för då kommer mitt liv bli ännu trevligare ( om de nu går hehe) 





9

Hade den softaste sista dagen på jobb innan min semester börjar :) nästan sorgligt haha. 








9

Igår var jag på dejt med Marre, vi åt thai först och sen bjöd hon på bio, popcorn och läsk. Som hon skämmer bort mig ;) vi såg magic Mike. Porr på hög nivå, asså den killen kan sin sak säger jag bara. 






8

Besökte djuraffären idag och mös lite med djuren innan ja skulle göra lite ärenden, när jag kom hem däckade jag ganska så snabbt haha. Skönt innan ett gott rygg/biceps/mage pass :) 









8




8

Igår var jag och Martina på tisdagsklubben, det var kul och dansa men jobbigt att vara så nykter bland många yngre som var kalasfulla haha. Vi va ute till 2 sen somnade man gott :) 



5

Jag och Peter började att spendera tiden i sängen fram till klockan 1, då vi vaknade från vår bubbla och såg att det blivit mega bra väder. Snabbt ner till gröningen, köpte med frukost, bara softa och bada :) sen snabbt hem till fotbollen, men HIF förlorade. 
Planen var att grilla men klockan blev mycket så blev picnic med pizza istället. 




4

Igår började vi kvällen på BC, Sjuukt mycket folk. Några timmar senare stack vi till KOL, Urban och sirocco. Hade en riktigt rolg kväll :)










3

Direkt efter jobb stack jag och Alice till gröningen. Det var så skönt att få sola och ta ett dopp, sen hade jag med sallad och vattenmelon också :) 
Men de bästa var nog att kolla in min hunk som har en dödlig kropp. 




3





2

Kaos på jobb idag, jag stannade över och djurade ett bra tag. Va helt uppe i varv när jag slutade. Kände att jag kunde vila ifrån solen idag och hitta ett par shorts, som är så svårt att hitta men tillslut hittade jag ett par iaf :) 
På kvällen stack jag till Kim, vi lagade tacos och kollade ett avsnitt av PLL.



1

Blev spontant käk och gott vin på Ya-ha. Fick en hund för kvällen också när Freja skulle jobba. :) 







1

Startade dagen på bästa sättet, frukost på taket med Martina. Hon hade köpt Birka bullar, min favvo!! Sen solade vi och dansade på balkongen ända fram till 4 :)