29

Igår jobbade jag först på
Cafeet sen hem och ut med hunden sen bodypump sen jobbade jag natt på donken och sen direkt spinning 45 min. Man kan säga att jag sov rätt gott efter :)
Blev crosstraining när ja vaknat, så roligt !! Men tungt va de. Hem o mysa hos föräldrarna sen och en timmes pw med Hamilton :) 




28

Apotea är riktigt snabba med leverans när man beställer från dom. Så idag fick jag mina D-vitaminer och järnsaft :) järnsaften som är flytande påminde en blandning av järn och blod.. Ingen god kombination. 





27

Va på väla innan idag och länsade lite. Blev ganska mycket fattigare men de va väl investerat. 
Annars kom jag nyss hem. Har varit hos Billy och Tanju, vi kollade PH :) 




27



Varit extra noga med kosten nu när jag inte kunnat träna, ska prova sluta med pasta, ris och bröd ett tag framöver se hur de blir. Så imorgon ska ja smått komma igång med träningen också. En pw på morgonen och ett pass med lite mindre vikter och lugnare tempo.

mina absoluta favoriter 

26

Legat inne hela dagen.. Är så rastlös och har ångest för ja inte kan göra något, eller kan kan jag men vill bli frisk snabbt. Har kört på mina kurer och sen har ja beställt hem lite saker :) D-vitamin, järnsaft och 2 riktigt fina BHs nu ska ja kolla lite Paradise Hotel och kanske sova lite :)





26

Åkte till Willys och handlade med Kim sen vilade jag resten av kvällen tills ja skulle jobba hela natten. Käka massa vitaminer och druckit massa te sen åt jag vitlök nu innan jag tänkte sova :)





25

Efter en lång jobbhelg har jag blivit lite förkyld.. Är ingen bra tajming så kör på alla mina kurer jag bara kan. Började med att sova 14 timmar, sen äta lite extra av mina kosttillskott, ingen träning, druckit ingefära te, massa frukt och ätit massa vitlök. 
Ska jobba inatt så har med mig mitt te och så har jag gjort en smoothie :) 
Måste bli friskt snabbt, ska klicka hem D-vitaminer imorogn som många tar och aldrig blir förkylda, så värt att prova :)
 

:)






Väla

Blev väla med min vän Karemo som är hemma över helgen. :) inte många jag kan shoppa med men de gick super, tålmodig vän som höll mina saker och va smakråd. 
Sen drog vi till sats, är lite halvsjuk så fick minska mina vikter på crosstrainingen. :/







Död

Va ute i gick med hundarna direkt efter jobb, sen drog jag till sats, hade ett pass med min PT, sen ett grith pass och sen lite kondition. Är helt död, men de va sjukt roligt. 
De bästa va när Andreas (PT) drog upp en sak som påminde om sist vi snackade som fick oss båda till o skratta så de inte gick o sluta, men som tur kunde jag hålla mig denna gången.
Efter jobb gjorde jag pannkakor till Billy :) sååå gott! 



:/

Idag lämnar min bästis mig och åker till Sthlm..
Då ska jag passa Tintin, så då kommer Hamilton bli glad, spendera hela helgen med sin bästa vän ;) hehe 




:)








Fotboll

Hann käka lite innan träningspass nummer 2 och 3 stod på tur. Sjukt skönt, men är helt slut.
Fotboll sen med Billy, Martin, Kim, Alsén och Tanju. Ingen bra match, slutade med att vi kollade PH. 




Stallet

Åkte till stallet med syster, blev en lång tur :) 
Känslan är obeskrivlig när man gallopperar ute i naturen och hästarna drar på och man inte vet om och när man får stopp på dom. Nästan mer hets där än på Lördagskvällen med mina vänner ;)
 

Corepulse

Corepulse imorse och lite mage efter :)




Ullared

Ullared
Ja inte mycket som gått rätt idag, började att jag körde fel, skulle hämta Kim men han har flyttat och de hade jag glömt. Skämt ut mina stackars vänner då jag är väldigt klumpig. Sen en riktig klassiker, stängde och steg ut ur bilen och sen hade jag tappat bort bilnyckeln.. Frusit hela bilresan hem så kändes sådär att leta i säkert 10 min ute i kylan efter nyckeln. Sen hade det såklart blivit hål i havregryns förpackningen som jag precis köpt. 
Men har haft en riktigt rolig dag annars :)






Söndag

Fick med mig två fyllon igår, så efter 3 timmars sömn lämnade jag dom och begav mig till jobb.. Efter jobb blev de bakishäng med mina fina och min underbara Martina hade städat, diskat och dammsugit lägenheten när jag varit borta. Vilken fin vän! 




Tura

 

Bra kväll

Sjuka vänner har man och jag vet inte vad jag skulle gjort utan dom. 
Efter matchen så turade vi, sen hem till mig, käka o byta om, förfest hos Martin och sen utgång. 
Som väntat blev de en riktigt bra kväll/natt. 










Bild



Bumpehole

Basket

Började dagen med bodypump, fast än jag var sjukt trött så var det ett bra och tungt pass. Sen jobba jag lite och efter de kollade jag och mina omanligaste vänner basket. Våra boys vann och de ska firas ikväll :) 




Fredag

Nu har crosstrainingen börjat och jag är inte där.. Riktigt bitter att vara på jobb och inte där. 
Ikväll när jag slutat ska jag först ett ärade sen ha myskväll och kolla fotbollen med Sarah :)


Två gamla bilder på oss 

Grith

Grith och gym stod på kvällens schema, gick sådär. Men man kan inte alltid vara på topp. Precis ätit kvällsmat, bara ätit 3 gånger idag men sov så länge så inte hunnit. Ska försöka komma upp tidigare imorgon så jag också hinner gå en lång runda innan jobb. :) 




Väla

Sov alldeles för länge, missade morgonpasset.. Sen kom Martina, vi drog till väla och sen maxi. Handlade massa mat ca 1.6 kg färs, 3 kg kyckling, 40 ägg, ännu mer kosttillskott och sen en massa annat smått. Nu har vi precis käkat och ska snart ut med hundarna :)






Kvällsrunda med hunden

Blev en liten löprunda med Hamilton nu innan läggdags. Sen har jag också provat de nya receptet, helt okej. Inte wow, men absolut gott som mellanmål, men känns sjukt onyttigt haha. 


Bästis

Martina och Tinin sov hos mig igår, jag lagade mat (hör och häpna) till henne och sen kollade vi lite tv och sen sov vi gott. Eller ja gott o gott, hundarna väckte oss ett x antal gånger. 
Idag gick vi en lång runda ca 1.5 timme så jag var helt död på gymet så blev bara lite ben och mage sen drog jag hem.
Har faktiskt lyckats äta de jag ska idag, ätit 4 gånger och håller på till mitt 5e och sista mål. Ska dock prova de receptet jag fick så blir lite mer :)
 
 

 
 
 

PT

Hade bokat tid för kost och lite träningsråd med Andreas som är PT på sats. Riktigt givande då jag har så dålig koll på kost, är kräsen och stor svaghet för glass, choklad och vitt bröd. Men det har förbättrats och ska bli ännu mer strikt med det. Så från att äta 3 gånger/dag till 5 och det ska vara större portioner (till frukost och lunch iaf) sen ännu mer protein. Jag som älskar att äta tycker detta kommer bli en svår utmaning att få in alla dessa mål, men ska försöka :) Varit vaken idag i ca 4.5 timme och är inne på mitt tredje mål :) Ikväll ska jag prova ett mellanmåls recept som jag fick av Andreas också, får vi se om de kan bli gott.

 

Massa jobb o dans

Jobbade hela helgen, både i baren och på caféet. Men hann med ändå en del roliga saker. Blev förfest med basketlaget sen drog ja ut med dom efter ja jobbat lite i baren. Va riktigt kul, alla va på topp och dansade massa, stannade tills stäning och sen körde jag hem dom som orkat va ute så länge.
Nattens läskigaste kommentar va att jag hade vackra ögon och att han ville ha mig som en docka, sittandes i ett glasskåp så han bara kunde titta på mig... 
Nattens sjukaste gissning var att jag såg ut som en 95a..Haha
Söndagen jobbade jag och sen hem till min familj och fira Farsdag, däckade dock tyvärr direkt för maten. 
 
 
 

 

 

Crosstraning!!

På Fredagar är de mitt absoluta favorit pass, Crosstraning. Blandning av styrka och kondition, bästa träningssättet enligt mig. Mina två "crosskompisar" va inte där idag så fick pressa mig själv vilket gick lika bra. Jag bara kollade vad de andra tog för vikter ungefär och så tripplade jag mina efter de. Jocke, intruktören gör ett sjukt bra jobb och får alla att kötta till max.
 

Ger mig på bloggen igen

Ja då tänkte ja ge bloggen ett nytt försök. Inte bloggat på år men läste mina gamla inlägg och de va så roligt så tänkte ja ska börja igen, även om jag inte är den bästa på att skriva. ;)