31

Nu ligger vi äntligen i sängen, jag är trött och har en lång dag framför mig imorgon så vill vara så pigg som möjligt :) 




31

Jag och mina sambos hade megamys dag, vi spenderade tiden i soffan haha. Vi snackade, åt, sov, spelade dator, kollade tv :) efter de tog jag en runda med inlinesen och nu är jag hemma hos föräldrarna för att fira morsdag! Första grillningen i år också :D 







31

När jag vaknade sov mina sambos fortfarande, jag trodde först jag var ensam hemma men så såg jag att dom sov i soffan så när jag skulle fota dom så såg jag att det var en tjej och inte Sebbe haha. Dom
Hade tydligen haft efterfest inatt och jag hade inge märkt något. Sebbes kompis tänkte egentligen gå in till mig och hoppa i min säng haha. 
Gick ut med hamme och då ringde Martina så satt hon på espressohouse då hon fått ta ett tidigt tåg innan jobb så jag gick ner och gjorde sällskap i min Sovtröja, kaosat hår och nästintill nyvaken haha. Mysigt var det iaf :) 




31

Igår var jag med kollegorna på en 20tals fest. Vi samlades först hemma hos Susane och drack skumpa innan vi tog taxi till stan. Det var hemma hos Tyler och han hade den sjukaste lägenheten, etage på högsta våningen med panorama utsikt och takterrass. 
Vi drog sen till kol och mogge, tänkte dra till sirocco men fick inte tag på mina andra vänner så stack hem :) 












30

Blev ett intensivt pass på gymet, massa benböj och jägarvila. Köttade mina djuriga ryggövningar tills jag dog och sen mage, så gott det brändes. 




30

Startade dagen med lite sovmorgon, satte klockan på 7 men tänkte att ja skulle vara igång hela dagen, kvällen och natten så jag sov en timme till. Sen gick jag och Hamme i skogen, pluggade, gjorde lite ärenden och nu sitter jag i soffan några minuter innan ja ska fortsätta min fullspäckade dag :) 



29

Gick upp vid 7 och tog långpromenad med Hamme, han tycker om mina nya vanor med längre promenader på morgonen ;) sen var det jobb hela dagen och efter jobb blev de lite plugg och sen en promenad med Alice :) en lugn fredagkväll. 





28

Min lediga dag började jag tidigt, en timmes pw med Hamme. När vi kom hem åt jag mega god frukost, gröt med ägg och mitt hembakta fröbröd. 
Lite senare kom Martina och skulle sminka min syster inför balen, därefter stack vi ner och käka på brutale och inväntade att min syster skulle komma ner till Dunkers med alla andra fina småttingar. 









27

Fruktansvärt tråkig pluggkväll. 



27

Sitter just nu och väntar som ett barn på julafton. 
Pirrar i hela kroppen. 
Största leendet. 
Snart kommer de!! 

27

Uppe tidigt och tog en 40 min pw med hamme, efter de körde jag på gymet och nu är jag på jobb, helt död och har flera timmar kvar. Hemma väntar måsten som ska göras.. Tråkiga onsdag. 



27

Igår var det de sista ct passet med Andreas.. Det var såå jobbigt, filiph och jag dog säkert 3 gånger var. 50 trusters, 50 burpees och 50 spänsthopp. Filiph tyckte jag kunde tagit mer vikter på trusters då han tyckte de såg för lätt ut men när vi körde burpees efter hade man ingen känsel i kroppen längre så kändes de som man bara föll pladask ner på marken haha.



24

Tog en långpromenad med Linus och Dj, vi gick till pålsjö och han bjöd på en jättegod panini. Sen gick vi ner mot havet och sen hem :) nu på kvällen stack jag och Calle till hans föräldrar och hälsade på den nya valpen dom köpt :D 







23

Karemo hämtade upp mig igår så körde vi till stranden o gick en promenad. Efter de mötte vi upp Martina, satte oss på utposten och tog några glas :) 







23

God morgon! Tog en lång promenad med Hamme, skönt när nästan ingen annan är ute så "tidigt". Nu myser vi i sängen innan jag ska jobba några timmar. 




22

Ikväll har jag lite fredagsmys hemma hos mina föräldrar :) 





22

Startade dagen på bästa sätt, men lite sorgligt då jag kommer vara utan detta ett tag framöver.. 



21

Körde rygg och biceps idag. 



21

Jag gjorde en dunder frukost, mammms! 



20

Igår var vi på crossfit med jobb. Det var riktigt tufft men roligt :) älskar att lyfta tungt, så de va jätte kul när vi körde cleans med jewrk :) 









17

Igår drog jag, Martina och Jonthe ut. Vi va på kol, mandarin, utposten, pl och sirocco. Hade mega kul och avslutade kvällen vid 4. :) 







15

Efter jobb tog jag med sallad till Peter och mig. Vi käkade på balkongen och sen gick vi en lång promenad, sen körde vi ett ct pass. 
Senare på kvällen drog jag hem till Calle, vi åt god mat och babblade på en massa :) 




14

Riktig skön ledig dag! De blev en tur till Råå för en god picnic, träning och god middag Bla :) perfekt dag. 





13

Jag och Martina hade myskväll, satte på 50 shades of grey. Vi skrek som 2 tonåringar haha.



13

Upp tidigt då jag, kusinen och hundarna tog en promenad :)



11

Efter många veckors letade så klickade jag hem ett par nikeskor :) 



10

Släktkalas idag för min kusin Lisa. Jag va megadöd men de va mysigt och träffa släkten. Sen hade jag såå roligt när jag lurade min kusin som ville ha mitt nummer men gav en kompis istället så han ringde och smsa honom istället. Synd han inte svarade bara, men vi alla garvade ändå. 



10

Vi hade såå kul inatt! Munke stack dock hem tidigt men ja o Jonte körde på. Vi va överallt, hade hela armen full av stämpla :P 



9

Det var tänkt en lugn kväll men vi korkade upp istället och körde på. 




9

Sprang ut en liten snabbis ifrån jobb för att se när Peter sprang förbi. Sjukt vilken kondis han har. 



9

Woow, vilken kväll igår.



6

De va en kaosnatt.. Vaknade konstant av smärta och när jag skulle ut sängen kunde ja inte ens ta mig ur den. Fick bli dragen upp och de gjorde så äckligt ont och sen fick ja stå i 10 minuter för att ens kunna ta ett steg. Efter många om och men fick ja på mig kläder. Eftersom det är dåligt att ligga hemma och vila så var jag ute och gick, sammanlagt har jag nog varit ute i 4 timmar. Nu är de lite bättre och jag kan sitta utan att dö lite :) hoppas de blir bättre snart för ja är så uttråkad så jag dör.



5

Shbam va såå rolig idag! Ctn va också bra förutom att jag fick äckligt ont i ryggen (ifrån igår) så fort jag skulle lyfta upp mina vikter så ville ja dö lite. Men kunde ändå kötta och var genomsvett. Men nu efter är jag handikappad och att ta mig från soffan till toaletten var inte en dans på rosor haha.



5

Väla med min hjältinna! 





4

Kändes tomt att träna utan Alice :/
Men fick ändå till ett bra biceppass och 30 min absolution.



3

De blev käk på haket och sen va min sambo snäll och köpte glass till oss :D 




3

Igår tog jag en Tura på Martina och Mimmis båt. Efter de åkte vi karuseller. Det var såååå kul, vi skrattade och skrek något galet. 
Sen blev de spel på utposten och en rejäl utgång. 












1

De va kalas för mina kusiner, åt jätte god mat och efterrätt. 
Senare träffade jag min barndomskompis Hannah, vi satt på docken och tog ett glas och babblade. 
Stack sen till Alice och bara tog de lugnt med en promenad.