31

Jobbat 7-18 så nu sitter jag och väntat på Martinas båt så ska hon eller Mimmi få servera mig lite alkohol :) 




29

Mina föräldrar är på Gotland så fort skolorna har lov och då har dom alltid tagit med Hamilton. Nu är det höstlov och ja tänker på hans bästa att han får åka med och springa lös i skogen i timmar varje dag än o vänta på mig här hemma när ja jobbar/är i skolan (även om ja vet att han hellre gör de typ haha) 
Men min saknad efter honom blir bara värre o värre för varje gång han är där, denna gången känner jag mig hemskt deprimerad.. Ingen som håller på att dö av lycka varje gång man öppnar dörren, ingen som myser i soffan med mig när jag kollar mina serier, ingen som ja kan gå ut med och bara njuta av att få vara ute. 
Helt sjukt hur man kan bli så fäst vid en hund och ännu sjukare hur man märker hur han kan vara så lycklig hela tiden vi är (föutom om ja inte klappar honom när han tvingar mig konstant haha) 
Så nu längtar jag till Söndag så jag kan få gosa med min prins!!!!
 
 
 
 

29

Inga lektioner och inget jobb idag, så skönt. Sov ut till 8, började tvätta och städa direkt, pausade med frukost och sen fortsatte jag städa och tvätta, dock inte så mkt min tvätt eller min skit men stackaren har varit sjuk och jobbat massa så ville ha all hans megatvätthög tvättad och allt städat tills han kommer hem ikväll :) 
Dagen fick fortsätta med plugg och träning. Sen ska jag få hjälp med matten av Peter också ikväll. Roooligt. 
 
 

28




25

Jag och Linus va ute med DJ och sen åt vi i Stan. 
Resten av dagen va bara plugg. 










25

Calle fyllde år så blev en massa drinkar hos honom innan vi stack ut o dansade hela natten :)





24

Fick megafrukost imorse och hade bara världens mysigaste dag :)




24

Blev bjuden på mat och drinkar på pinchos av den finaste. 


Blev inte så många bilder då man är helt inne i annat ;) 

23

Igår kom jag hem till tända ljus, musik och blev serverad jätte god carbonara och vin. Till efterrätt blev det en super god cookies and cream kaka! Helt perfekt kväll. 








22

Köpte ett rosabandet ljus på Lindex som doftar vanilj. 




22

Häromdagen när jag skulle hämta Hamilton hos Martina som hade passat honom så gav hon mig rosor choklad och ett kuvert! Såå fint av henne, världens bästa :) 





21

Plugg, plugg, plugg..... Hinner knappt med något annat.
 
 

21

Klickade hem en ny säng idag. 
 
 

19




18

Pluggat och jobbat hela veckan så nu ser jag fram emot att ha sovis med min allra bästa vän :) 





17

Uppe med tuppen för dubbeljobb. Hade så mysigt med mig själv och lyssnade på Morgonpasset i P3 sen kom mina dina kollegor med latte :D 

Haha här ser vi hur pigg jag är 


16




16

Såååå underbart med en förmiddag att bara kolla serier efter serier. Hade några Äranden och jobb halv 3 men va uppe tidigt så hann njuta i soffan med Hamme en lång stund :) 





16

Igår hade jag min allra första tenta och det var matte. Kämpat som ert djur för att komma ifatt då jag började senare än dom andra så vi får hoppas det gick vägen. Tror aldrig jag suttit så länge på ett prov innan, men tiden bara flög förbi. 

Efter så stack en del från klassen för att käka, antingen firade vi eller tröståt, det återstår att se ;p hade roligt men lite besviken på maten faktiskt. 




11

Vi hade en toppenhelg! Major lazer va grymma, och vi shoppade och åt gott! 
Har så roligt med oss tre :D 














10

Godmorgon!!! 
Idag ska vi se Major Lazer :D 




10

Resan gick ändå riktigt snabbt, ikväll bjöd Martinas pappa oss på massa mat och dricka. Sen fyllde han i Martinas tatueringar i hans as balla studio. Under tiden vi vänta så drack vi andra vin och shotta ;) nu ska vi 3 dela på bäddsoffan fast än hans pappa har flera andra sängar haha. 








9

Ligan är i farten och vi ska snart lyfta!
Man tänker först att det ska vara drygt att vänta på planet osv men hann knappt dricla upp mitt kaffe och cider innan vi skulle på planet. 






9

God morgon!! Vaknade på bästa sätt och sen insåg att vi faktiskt ska till Sthlm snart :D 




8

Idag hade jag nakendejt. Lagade mat i endast förkläde och åt med bara ett plagg var på oss. ;) muums




7

Precis spelat badminton med Peter, han vann första setet och jag dom två andra. Knappt nöjd. Nu ska vi käka, såå hungrig. 






7

Jag var tyvärr mega trött igår och slocknade direkt.
Men fick as god mat och sov så gott haha :) 





6

Nu ska vi bege oss till Martina och  Tintin för middag och sovis :) 





6

Myser lite innan jag ska Göra en sak jag aldrig gjort innan men för många är det lila naturligt som att skita haha. Tur jag har min vapendragare med mig ;? 





4

Trots en massa jobb har jag haft en väldigt mysig helg. Som igår skulle jag och Peter ut och äta men vi var lite sena på att boka och allt var fullt så blev hemmakväll med favoriträtten, glass och film :) dock däckade jag väldigt tidigt haha.





4

Kör dubbeljobb idag 7-18.10. Inte så farligt, men la mig inte i tid haha.