31

Började dagen med att jag och syrran körde hästarna till barläst och red en lång runda. Vet inte varför men jag skrattar ofta när jag galopperar och idag skrattade jag och min syster så vi knappt kunde andas. Tur vi har snälla hästar haha.
Sen åkte hela familjen plus kusin Ellen, grillade hamburgare och sen gick en promenad. Jag hängde med till kusinernas hus och mös lite med hundarna och Signe.
 
 
 

Monday

vakna vid 7, as pigg. somnade om och hade en hemsk mardröm. så försov mig till 07.45 fick jalla mig massa. sen skola. najs soft. slutade 14.15. ja martin o calle skulle cykla till martin i detta oväder, MOTVIND. trodde ja skulle dö. sen såg handlade vi chips, ostbågar, choklad och chokladpudding och kollade på torkel i knipa xD HAHAHAHAHA SÅ SJUKT ROLIG. fast somnade på slutet , va för trött :( aja, sen stack ja o mamma till stallet, fick rida min syrras kompis polle. Harfa. mkt söt liten C.ponny :D hade hoppning. gick bra =) min häst ska till doktorn på ons. måtte du va bra. :'/


31






30

Idag var jag och mamma en sväng i Visby. När vi kom hem så red jag och min syster ut en sväng :) 



29

Jag och min bror körde Tabata, han klarade av att hänga med lite mer än halva passet ;) Sen var ja ute med hunden en sväng.





29

Många samtal idag för att vara mig som inte är så förtjust i att prata i telefon, dock va hälften av dom misstag haha. Nu verka de precis som att ja pratat med hela kontaktlistan när de bara va David, Peter, Karemo och Calle. 
 

29

 
Sitter nu i soffan mitt ute på landet där det regnar för tillfället och dricker lite kaffe.
Man har mycket tid att tänka.
Framförallt hur tacksam man är över sina nära och kära.
Vill speciellt uppmärksamma Martina som finns alltid där för mig.
Är de något så är du den förste och oftast den ende jag hör av mig till.
Du känner mig bättre än vad jag själv nästan gör. 
Finaste människan som jag håller mig så varmt om hjärtat.
 
 
En bildbomd på henne (oss) då vi är väldigt vackra att titta på
 










 
 



 


 

.




28

Jätte fint väder idag på ön! 



28

Äntligen framme. Nu ska jag försöka sova då jag längtar tills morgondagen :) 



27





27

Äntligen är vi på väg till Gotland!! 
Lång resa framför oss men så värt de varje gång.



26

Jag ska iväg under hela påsken så fick ge min påskpresent i förväg. Satt hela dagen och fixade en skattjakt. Hela tiden rimmade jag och så var det ledtrådar till nästa plats där nästa ledtråd var och så höll de på :) Hamilton var också med då han hade en ledtråd på sin scarf och en nyckel på sitt halsband. 
Testade skattjakten på Martina och hon fixade ändå den :) 
När de väl var dags för den riktiga så var jag så nervös! Tänkte att de kanske inte skulle uppskattas eller de tekniska som var med inte skulle fungera. 
Hela skattjakten tog kanske 30 min och det var jätte kul för oss båda, sen fick jag så mycket beröm, en massa tack och största leendet när skatten hittades.





 En sak till som var med i skatten men den använde han direkt så den hann inte komma med på bild. 


22

Blev bjuden på spagetti och köttfärssås till kvällsmat och nu ligger jag i soffan där ja väntar på att bli serverad glass och hallonsoda :)
Muuums




22

Blev tungt igår med att dricka då man fortfarande var bakis på kvällen, tror jag aldrig druckit så Mycket ute och inte kaosat. Men de va kul o sitta o babbla, dansa med Martina och Mimmi, träffade basketlaget och en massa annat roligt folk. Vi hann med många ställen och slutade med fyllemat för en gång skull då Peter bjöd på drugstore som jag ätit på en gång innan, det var den godaste toasten jag ätit! 





21

Stack ner en sväng igår för att hälsa på mina gamla kollegor :) stannade i 2 timmar och på de hann ja slinka ner 4 favorit drinkar och 2 shots. De jobbiga va att de slog till när jag kom hem och att jag var bakis på lördagen. 





20

Äntligen har celcius släppt en ny smak, päron!!! Kunde inte blivit bättre. 
Körde marklyft samt lite mage på gymet och hade gott om energi. 





19

Upp tidigt på min lediga dag för en promenad med Alice och den bjöd farmor på jätte god frukost.




19

Solade på min balkong, hade druckit massa kaffe hos farmor så var jätte speedad. Stod på balkongen och dansade som ja gör framför min spegel, sen ser ja att de e folk där nere som
Kollar haha, ja kryper in kollar försiktigt ner från fönstret så står dom fortfarande  och kollar samtidigt som dom härmar mig. Dog lite :P 



18

Efter ett köttigt boxpass och zumban så bjöd jag calle på lite mat.



16

En långpromenad med hundarna vid havet, hamme badade en del också. På kvällen blev det ett bodyjampass och lite snack på gymet.




14

Vi åt mat och så blev de att vi kollade på Melodifestivalen fast än ingen av oss följt de. Men det var underhållande och vi sjöng med och hejade :) sen åt vi glass, chips och kollade på film.





14

God frukost och promenad i skogen, kunde inte startat dagen bättre :) 
Därefter hämtade Calle mig, vi drog till väla för att fika lite och så blev de lite shopping. Är hemma nu en sväng och ska snart hem till Calle  för att bli bjuden på mat :) 




13

Fortfarande sjuk, så när jag kom hem serverades det riktigt god mat! Efter blev det en film och efterätt. 
En perfekt fredags kväll när man behöver vila :) 




12

Är lite småsjuk men blir omhändertagen som en prinsessa. 



12

Spenderade eftermiddagen med Martina och hundarna.






12

Hade riktigt kul med Peter igår på speed/box passet, vi slogs lite utöver gränserna :) sen körde han vidare på gymet och jag ert zumbapass. Dog lite när dom spelade major lazer.



haha

Att vara den större personen känns riktigt bra. 
Klarar man inte av sanningen ska man inte be om den,
men jag kan inget annat än att bara skratta åt de.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10

Var ledig idag så det blev 2 långa promenader med hundarna, basta och bada med Calle på kallis och sen ett djurigt ct pass. Nu är jag så död.





8

Undebar söndag med alla mina favoriter. Frukost ute, 3 timmars promenad med glasspaus och sen pannkakskals.





8

Riktigt rolig utgång igår med mina vänner! Blev senare utgång än tänkt men vi hann med KOL, Urban och sirocco :) 








7

Kvällen på KOL var riktigt bra, de serverades champagne, god mat, vin och drinkar. 





6

Äntligen helg! Slutade jobba vid 14, sen har jag varit ute i skogen med hundarna, vi lekte och körde kurragömma. Nu har jag fixat lite här hemma och snart ska jag iväg och träna. 
Efter träningen ska jag till KOLs vip öppning som ja blev bjuden på, ska bli spännande. Får se hur länge man är där och vad som händer sen.