31




29

En av dom bästa söndagarna på länge! 
Började med att Peter dök upp i lägenheten med biskvier på morgonen, blev så rädd när han bara stod där, för vi hade bestämt att vi skulle ses på kvällen. Sen kom Martina med sin hund och sin mormor o morfars hund. Vi tog dom på en lååång tur, började med att äta kebabtallrik i parken, gick lite och sen glass.
På kvällen käkade vi morsdagmiddag hos mina föräldrar (jag stod för marängswiss) efter stack ja till Peter för film, ännu mer glass och chips och dippa. :D 







28

Jobbade hela dagen på båten, sen stack jag, Martina och Mimmi hem till Mimmi för att fixa oss och tog ett glas vin innan vi skulle till sebbes födelsedagsfest :) 






27




27

Halvdag idag också! Helt överlycklig när jag fick veta de. 
Blev ett pass på sats sen hade jag brottom ner till stan för vi skulle överraska Sarah som tagit examen från sin utbildning. Hon hade ingen aning om att vi satt på bara vara och väntade på henne, de kom glädjetårar. Hade så roligt hela kvällen och va hemma vid 1. 








26

Blev en kort dag på praktiken, sjukt rolig dag också plus jag fick köra massa :) 
Stack till nattis sen så gjorde hon mig super fin i håret! 
På kvällen käkade jag, Gordon, Linus, Viktor och Bäck pizza och drack öl o vin. 








26




25

Va med Almin idag och tjocktröjan åkte av 7.30 idag, såå härligt väder o ja fick ha shorts o ingen hjälm ;) Vi hade sjukt roligt och jag hann lära mig massa och glass till lunchen av byggarna :)
Körde på kvällen ett snabbt intensivt ben/mage/axel pass för sen skulle ja köra och hämta en soffa. Väntar på att Peter ska hämta mig så ska vi snart äta thai, tur jag skrev de nu för ja kom på att ja måste kolla menyn haha. 



24

Va på sjukhuset idag med Petra, alltså jag älskar sol och värme men inte när det är obligatoriskt med långa byxor och skyddshjälm.. Knappt lökig. Blev bootypass och sen ner till stan o käka med min fina Martina :)








 

23

Va med Almin idag på praktiken, gott väder och fick soppa av byggarna till lunch. På kvällen körde jag grith och dans. Ökade mina vikter men jag mådde inte 100 så bara kallsvettades, men dansen va så bra!
Fick mac n cheese av Peter efter träningen, va sååååååå hungrig så försökte sno lite av hans mat men där är han snål ( vi båda är..)  Men fick chokladpudding efter så ja va nöjd :)
 



22

Flög hem tidigt på söndagen för på eftermiddag skulle jag och Hannah hålla i Babyshower för Nattis. Hennes man lurade ut henne på promenad och när dom kom tillbaka överraskade vi henne. Så rolig hennes reaktion var, och så hade vi de så mysigt :)
 





21

Det var möhippa för min syster idag! Hon hade ingen aningm om att vi skulle kidnappa henne på morgonen eller att jag ens flygit upp till Uppsala. Det var en lugn, mysig och rolig möhippa så hon var jätte nöjd :)













20

Nu drar jag! 




20

Pallar inte min hund...



19

Box idag va mycket bättre än förväntat, köttade sjukt mycket! Mitt sår på knogarna gick tom upp, bara njöt av blodet haha. Nu överdriver ja, blödde knappt haha. Sen hade en överraskning till Peter. Han dog lite först och ville inte riktigt först men sen gick han med på de och det blev så jäkla bra! Förutom att jag sa jag skulle fixa mat och sen va det ändå han som tog över och jag skar sallad haha. 




18

Almin va min handledare idag, han är nog roligast att gå med plus jag får göra mest där. Byggarna bjöd på fika också så de va inte helt fel. 
På kvällen körde jag crosstraining, de va sådär. Mycket samma övningar, men ändå tyckte dom jag va grym. Hahah tyckte inte jag. Sen stack jag och Linda till väla och Ikea, hade skit kul. Köpte smoothie också som är överdrivet dyra med riktigt goda! 




18




17

Grattis Norge på er nationaldag! 
Önska svenskarna va lika stolta och firade åtminstone hälften av de norrmännen gör. Men men, körde en dag till på sjukhuset, fick grillat till lunch! :D 
Körde gym på kvällen, bicep, rygg och mage. Sen laga Peter favoriträtten och så kollade vi GOT, somnade på slutet dock :/ 








Lite bilder från när jag bodde i Oslo :)

16

Praktiken idag skulle va på sjukhuset, helt galet vilka säkerheter dom har där för att ens vistas på platsen. Får iaf frukost på plats så det är ett stort plus ;) på kvällen körde ja grith som va sjukt jobbigt men roligt :) 



 

15

Jobbade hela dagen igår och sen tog jag de bara lugnt. Nu på morgonen mötte jag upp mina kompisar på espressohouse för frukost och lite plugg :) ikväll ska jag få middag och glass :D 



13

Blev ett snabbt pass med Peter på sats, sen bjöd han mig på middag på pitchets där vi kollade HIF, åt jätte god mat och drack vin och öl. Efter blev det en drink på Mollbergs och sen spelade vi airhockey :)




12

Lämnade Hamme tidigt hemma hos Linda och Ebba, han skulle få va där hela dagen medan ja va på praktik. Efter kom ja dit, vi bara softade och så bjöd Linda på mat :)





10

Sista dagen i paradiset va i poolen med ett glas vin ;) 






9

Dagen spenderasdes i Rom, hade inga direkta förväntningar på hur de skulle va eller se ut men jag blev helt överraskad vilka byggnader dom hade där! Wow säger jag bara.
På kvällen mötte vi upp min kusins svärföräldrar som av en slump också va i Rom då, för lite mat i stan:)



















 
 

8

Idag åkte vi till Volterra, det var helt orolig vilken vy vi hade på vägen dit. Staden ligger högt upp (new moon spelas in där när Edward vill visa sig bland människor) 
På kvällen firade vi min syster i efterskott men jätte gott grillat, vin och marängswiss till efterrätt. 
















7

Första dagen va ganska lugn, vi åt frukost i solen, tog en promenad i området, i deras gigantiska trädgård med hästar och ambrodigo följde glatt med (den bruna labben) 
På kvällen stack vi in till sienna, där va de full håll ihåg.














6




5

Idag lämnade vi Sverige för en liten tripp till Italien, i Toscana :D 





4

Ledig!!
Helt perfekt dag! Började med att jag och Peter körde Box, vi hade så roligt åt varandra och sen va ja helt död då han är så stark.. 
Sen tog vi en lunch på hand balkong, efter de stack jag och hamme till Martina och drack lite kaffe, snackade och flätade varandras hår haha. 
Stack tillbaka till Peter sen och åt mega god kvällsmat! Skulle ätit efterrätt också men jag däckade tidigt. 





3

Idag hade vi riktigt fint väder när vi mätte i Teckomatorp (staden som Gud glömde) fick en go bränna i ansiktet ;) 
På kvällen körde jag booty och sen hem till mina föräldrar för att fira att jag klarade mina två sista tentor :) 





2

Hade min första praktikdag. Var uppe vid 5 och vi körde ner till Trelleborg för att mäta, de va fint väder men jag va så trött och hade fått med mig köttfärssåsen men inte spagettin... Va hemma vid 17.30 och då stack jag direkt och tränade :)




1

Fint väder! Jag och Martina möttes upp och åt frukost/lunch. Sen stack jag direkt på släktkalas då min kusin Lisa fyllde år. Va helt slut efter att ha rockrings tävling och en massa hoppreps hoppande. På kvällen fick ja favoriträtten och ben n jerrys till efterrätt :D 
Vi såg en spännande film men somnade på slutet :/