29

Det blev väla och Ikea med mina vänner, efter de blev de träning och så bjöd jag Elin på pannkakor efter :) 





28

Sen var det dags att träffa mammas sida, lite mindre folk men minst lika mysigt. Blev god middag med rött vin, jätte god efterrätt och lite spel. Sen var jag otroligt trött och fick sova lite på soffan..





27

Släktmiddag! Kul att få se nästan alla mina kusiner på pappas sida. De va mat och mängder med Gotte, sen dansade vi, sjöng och lekte lekar. Vårt lag vann såklart ;) 

Pappa som somnat hehe

25

Juldagen!! Blev bara en bild på mig och en riktigt god men sjukt stark drink gjord av mig och Klara ;)



24

GOD JUL!
Firar jul med min fina släkt.









23

Jobbade på dagen sen kom Martin och Calle, hämtade mig så drog vi till systemet sen hem till mig, slog in julklappar hade julmys. Sen bokade vi spa och övernattning :D






 

22

Äntligen samlade, vi delade på massa hämtmat och sen satt vi och bara snackade och hade så kul, jag skrattade så högt så calle fick sms från grannarna att vi fick dämp oss :P







21

Hade myskväll med film och pizza :)




20

Jag, Elin, munke, Jonte och Sebbe satt på utposten och drack lite, sen blev de sirocco och cardan resten av natten. Munke mutade mig att åka taxi (då jag inte alls tycker om att taxi hem ) då skulle han bjuda på donken. Jag som är svag för mat gick tillslut med på de. 






19

St Bernhard är en av mina favorit raser och hitta ett gosedjur som va så gosigt, gick på Åhléns med den o mös lite medan ja kollade runt. Sen la jag tillbaka den och skulle gå. Precis när jag lämnat affären så bara sprang jag tillbaka och köpte den. 
Helt perfekt då jag annars alltid skedar min kudde, så kan jag skeda gosedjuret istället :) 



18

Martina hade varit i London och då köpte hon vars en miniontröja till oss :D 



17

Jag drömmer ofta, mycket och mardrömmar är inget ovanligt. Men den jag hade va grymm, minns allt i detalj och vaknade av att jag storgrät och kunde inte sluta gråta och det är väldigt sällan som jag gråter. Men kallade direkt på Hamilton så fick han hoppa upp i sängen och trösta mig.
Men men jag får vara glad att det bara var en drömm :)
 
 

16

Jag har alltid älskat skräckfilm och mer eller mindre tvingat nära och kära att kolla med mig. 
Min far tycker att det är dessa hemska filmers fel att jag är så sjukt mörkrädd så han verkligen avskyr dom. Nu har min bror börjat visa lite intresse för dessa filmer men han är lite feg så jag fick ställa upp och kolla hans första skräckfilm med honom, Conjuring. 
så nu när ja o min bror skulle kolla så kom min far in i tvrummet, tänder ljus överallt, lägger en kommentar om att det inte är lika läskigt om ljudet är avstängt så stänger han av de och sen går... sen släcker ja o min bror ljusen o höjer ljudet, han kommer in o säger "sänk sänk, så högt får ni inte ens ha det om det är en vanlig film" sen går han utan att stänga dörren om sig så ljuset från köket kommer in. 5 min senare kommer han och säger att han ska titta lite samtidigt som han tänker kolla på telefonen hela tiden som lyser upp. sen lägger han sånna små kommentarer, så filmen inte ska bli lika läskig.
 

16

Fixade lite julshots till familjen, jag tyckte dom va riktigt goda medan min familj är väldigt skeptiska mot våra drycker vi gör på jobb. Min bror tog hela men tyckte de va för starkt, Pappa badade läpparna lite och min syster tog hela men de tog ett bra tag ;) 





15

Jobb jobb jobb står på schemat denna veckan. 
Jag gör ris ;) 


Tog lite rast och drack en grön dricka 


Var tydligen inte alls sugen på de så gjorde en captivating cranberry speciellare istället :)

14

På väg till mina släktingar och det är kalas på gång :D 



14

Igår va de lite fest hos Elin och sen drog vi ner till stan, va på helsing, cardinal och sirocco. Hade riktig kul med mina vänner och trot vi alla spårade lite för mycket, men de har vi skrattat åt idag ;) 







13

Glad lucia!
jag är sötnosen till höger

8

Efter jobb stack jag hem till familjen för att fira mamma lite. Jag hade köpt hårinpackning, Cola och polly till henne :) 



8

Idag fyller min mamma år. Grattis till henne!! :)
 

7

De var ingen lugn kväll igår som sagt, hade inte druckit på 3 veckor och hade hävt i mig en massa alkohol så när jag vaknade var jag fortfarande väldigt berusad, mös i sängen till 4. Sen åt jag, oj vad jag åt.. Började med en stor portion middag och mackor. Till efterrätt choklad :) 
Elin kom Någon timme senare och jag hade lovat pannkakor. Åt en pannkaka och sen dog jag. Men de hindrade inte mig för att äta upp alla 2 timmar senare plus en halv liter glass med massa oboy på. Yum






6

Martina hade jobbat hela dagen och hennes födelsedag skulle va om några dagar, så bjöd hem några vänner, ordnade bål, vin och snacks utan att hon visste de och sen va de fest. Hade riktigt roligt och var ute och festade till halv 5. Tyvärr tog jag knappt några bilder :/ 

5

Gjorde finmiddag till mina vänner och sen åt vi glass och kollade film, men hag somnade på två röda. 



4

På kvällen stack jag ner till stan för att möta upp Munke, Mårten, Joel, Jonte och Sebbe på utposten. Dom drack o shotta och jag kollade på hur alkoholen slog till på dom hehe ;) 
Stack sen till bikten och sen cardinal för lite dans. Hade en bra natt men var duktigt trött dagen efter på jobb. 





4

Ledig och jag och Martina drog till väla och en massa andra ärenden. Jag avskyr verkligen shopping, men skulle handla träningskläder och fick med mig saker hem så det var ganska lyckat :)