30

Jobbade hela dagen och kvällen, men hade något att se fram emot så de gjorde det lättare. Fick tacos och rödvin serverat direkt när jag kom och så kollade vi den nya Star Wars, men jag somnade direkt efter jag ätit.. Eftersom de gungat såå mycket på båten så var jag helt slut. Blev väckt när efterrätten serverades, glass och chokladmousetårta och somnade direkt jag stoppat i mig de igen haha.
 
 

28

Körde ett snabbt gympass på kvällen för efter de blev jag bjuden på såå god mat, en rolig animerad film och efterätt! 
 
 

27

 

 

27

Efter en halvdag i skolan så stack jag direkt till jobb, 5e och sista dagen. De va segt men jag tog mig genom de, stack tom till sats sent på kvällen och fick köra lite tabata :)

 

26

Blivit lite pengakåt sen jag börja på sundsbusssrna så jag sa såklart till att jobba måndagen också! Va ganska segt men fick lagad mat på kvällen så de kändes bra :)

 

25

Kändes tungt att ja skulle jobba på söndagen men hade blivit lovad min favvo frukost, Birka från Fenix och vaniljbulle!!!! Gjorde så mkt lättare att gå upp på morgonen. Efter jobbet käkade jag kvällsmat hos mina föräldrar :)

 

24

Jobbade hela lördagen och det var KAOS! Jag och Ullis hade så mycket på kvällen så de va iprencip bara den ena som kunde stå i baren för den andra va tvungen att fylla upp och diska så vi skulle kunna servera. Tog en taxi efter jobbet till Martin, där Calle och Kelly också var på förfest. Sen stack vi ner i stan till kol :)

 

23

Körde ett morgonpass, det är ganska segt men skulle jobba hela dagen så inget val. Efter jobb stack ja till tivoli, mötte upp Bäck och hans kompis. Det va någon konser där, inte riktigt min typ av musik men de va ändå kul :)

 

22

Jag va på min första rögle match och det var säsongs premiär. Vilken stämning säger jag bara! Så mycket roligar än fotboll måste jag säga, plus vi hade väldigt bra platser. Men det var sjukt lång kö när vi skulle ut från parkeringen men de va de värt.

 

20

Fick hoppa in och jobba för Mimmi mådde dåligt. Ska försöka ta mig direkt till sats efter och köra lite på gymet :)

 

19

Veterinären imorse, Hamilton charmade personalen direkt. Han fick massa godis och komplimanger som "en äkta golden"

Körde grith på kvällen, den va riktigt bra med massa ben följt av en promenad med Jessica :)

 

18

Blev hämtad tidigt på morgonen för vi skulle med till Köpenhamn och vinka av Martina.

 

16

Fredagen var Martins sista utgång i Hbg iaf på 6 månader. Vi va lite överallt men avslutade kvällen på faddi

 

15

Jag och hamme stack till stranden och bada, verkligen skönt i vattnet för att vara i mitten på september :)

På kvällen var det personalmiddag på kol, såå god mat! Vi stanna kvar ett tag och drack lite drinkar och fortsatte sen på utposten :)

 

14

Har så roligt med mina klasskamrater, alla är helt flippade. Vi va ute hela dagen igår och idag, helt perfekt väder. Hamilton fick också va med på eftermiddagen, han blev poppis ;)

På kvällen köpte jag och Peter med oss kebab för att sätta oss vid havet och käka. Vilken kväll alltså.

 

13

Fick min present av Martina idag, det var chokladprovning! Yumyum!! Jag va så mätt efter men de va riktigt kul att få prova en massa olika chokladsorter :) när vi kom hem satte vi oss på balkongen och spelade spel :)

 

12

Hängde med Martina till Lund för ett besök på sjukhuset sen käkade vi lunch och bara strosa lite.

 

11

Söndagen spenderades mestadels i min säng :) annars käkade jag på Torino och sen på kvällen grillat hos mina föräldrar :)

 

10

Martina hade sitt sista pass på båten idag,
Vi hade fullt upp men då gick tiden fort :) vi käkade efteråt på Mollbergs och sen fortsatte vi kvällen på aptit, kol, sirocco bl.a.

 

8

Jag och Martina va lediga så vi ville hitta på något kul men nästan allt va stäng. Tillslut fick vi tag på en firma som hyr ut kajak ute vid Mölle. Så vi åkte ut, tog en glass, paddlade, in till Helsingborg för mer glass. Sen ringde vi Mimmi, hon mötte upp oss för lite vin och öl vid havet, sen käkade vi på via 95 och hade så mysigt, avslutade på barfota för kaffedrink :)

 

7

Skola halva dagen och resten bestod av zumba och sätta upp lampa. På kvällen kom Peter och hämtade mig så körde vi ner till pinchos och åt massa rätter, efterrätter och god drick :)

 

6

Martina och jag länsade alla butiker med inredning. Det va verkligen på tiden att göra de fint och givetvis behövde jag Martina som älskar och inreda då jag har ingen känsla för de. Kommer bilder när det är klart ;) på kvällen bjöd jag på resturang som tack :)

 

5

Jag och favoriten tog sovmorgon, kollade greys och hade mys. Jag fortsatte så hela dagen nästan haha, kände jag va värd de ;) men va duktig och körde bodyjam på kvällen.

 

4

Söndagen spenderades med min favorit, pizza och film :)

 

3

Började dagen på sats, sen mötte jag upp Jessica för käk på Holy och ner och kolla på maratonet. Kvällen spenderades på BC, det va deras sista kväll inför sommaren som blev bra lyckat :)

 

2

Käkade på creo med Martin och Calle, bra priser och god mat, men tror inte ja kommer äta där igen då urvalet inte va i min smak. Det är alltid lika roligt att hänga med dom och efter tog vi en drink på kol.
 
 
23
 

1

Hade en kort dag i skolan, så va skönt att komma hem och kunna sitta vid datorn och göra lite måsten. På kvällen körde jag och Peter ett ct pass, sen tog jag och Jesse en pw, sen fick ja min favvorätt av Peter.