31

Alltså dansen är såååå rolig! Musiken är så sjukt bra och de gör halva grejen. Tog i så mycket att jag knappt orkade i slutet och svetten bara rann. 
Träffade Alden ute på gymet så vi körde vader, mage och bandet. Blev träning i typ 2,5 timme :)
 
 

30

Blev jobb på dagen, va riktigt mycket att göra så tiden gick snabbt iaf :) 
Min faster fyllde år så stack till Farmor för mat och tårta, mysigt att få träffa släkten lite. 
 
 

29

Blev ett sent middagspass på sats, som jag fick stressa genom. Sen kom Calle och hämtade mig så stack vi till väla, jag skulle ha halloween saker och så käkade vi. På kvällen stack jag och fixade mig med dom andra som också skulle jobba sen jobbade vi hela natten och festade till de efter :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

28

 

28

Körde ett pass på PL och sen stack vi ut en liten sväng :)
 
 

28

Fick ett oväntat samtal och de slutade med ett äventyr mitt i natten. 
Leendet sitter fotfarande kvar.
 
 

27

Va i skolan en liten stund, sen hämtade Sebbe mig och Hamilton så stack vi till råådalen för en lång promenad i solen :) På kvällen körde jag och Alden box, vi är ett riktigt bra team! Efter blev de raka vägen hem till mina föräldrar på middag. Dom ska till Gotland imorgon :/ Så fick lämna kvar Hamme också. 
 
 

26

Kunde såklart inte sova länge så blev att ja låg och kolla greys en bra stund i sängen sen mötte jag upp Lillen och Affe för lunch på Bara Vara. 
Trotts man va ganska sliten så tog jag mig till gymet, började med att köra armar, pausade med en promenad med Sebbe och hundarna sen stack jag tillbaka och körde ben. Blev ändå ett bra pass och resulterade med god träningsvärk :)
 
 

25

Vaknade tidigt för mamma skulle häma mig för ja skulle låna bilen och sen köra henne till jobb. Jag stack sen med vovven till skogen och gick, sen maxi o hem för lunch. Stack sen ut till väla... haha ja fy. Men ja visste vad jag skulle ha, så de gick snabbt. Det blev tidig träning idag, rätt skönt när där nästan knappt någon. Men sen fick jag stressa ner till mogge där ja mötte upp Affe och Mackan, vi tog en drink för att sen möta upp dom andra på båten och sen vidare till Köpenhamn. Vi skulle se White lies, kanske inte min musiksmak men ja kan röra mig till allt då de va ändå nice. Vi va sen ute en sväng i köpenhamn och va hemma tidigt på morgonen. 
 
 
 
 

24

Måndag och ledig, gjorde nog inget vettigt förutom att träna. Körde dans och den va riiiktigt bra, framför allt musiken. Den va svår också vilket gör att man inte lär sig de lika snabbt och tröttnar. Stannade kvar på gymet sen och körde massa mage :)
 
 

23

Skulle jobba idag också, men dom hade gjort något fel så jag fick gå hem efter en timme. Åkte hem till mina föräldrar och hjälpte min bror inför ett matteprov. Snacka om att man glömmer fort men han hade den matteboken vi hade fast snäppet "lättare" så de gick helt okej. 
Sen gick jag och mamma en lång och så skön runda vid havet! 
På kvällen köpte ja calzone, glass och chips haha. 
 
 

22

De va inte jätte kul att kliva upp från sängen efter jag igår hade varit i skolan, jobbat på båtarna och sen PL hela natten. Men man vakna till efter några timmar och va sen redo för fest med Martin och Calle.
Vi drack drinkar hos mig, sen PL, Kol och sist sirocco. 
 
 

21

Nu, jobb på PL.
 

21

Lämnade hunden imorse hos mina föräldrar då jag ska jobba massa massa i helgen :) Stack till skolan en stund efter, tränade och sen till jobb :)
 
 

20

LEDIG!! Valde att inte sätta klockan, men vakna ändå 8 och gick upp runt 9, åt frukost i lugn och ro. Sen var det super fint väder så jag och Hamilton tog en lååång promenad. På dagen va jag hemma,tvättade, pluggade, bakade knäckebröd, gjorde bars och pressade juice till helgen och ingefära shots. På kvällen körde jag och Alden box, de va längesen jag blev så svettig. Älskar det!! Sen tog jag och Sebbe en promenad med hundarna. 
 
 
 

19

Körde crosstrainingpass med Patrik, tyckte de gick bra men man va ganska trött i slutet. Kom tidigare till gymet också så jag blev ordentligt uppvärmd plus mage.
 
 

19

 
 
 
 
Jag har aldrig haft ett öga, velat spendera pengar eller haft intresse för inredning och inte brytt mig om hur de ser ut. Men aldrig riktigt heller känt mig hemma så jag bad Martina hjälpa mig och WOOOOOW. Trivs så mycket bättre så de inte går att beskriva. 
 
FÖRE
 
 
EFTER
 
 
 
taaack martina
 

18

Hade hemtena så jag och grabbarna möttes på bibblan för att hjälpas åt. De gick helt okej i början men sen blev det sjukt frustrerande men vi blev nästan klara. Försökte inte säcka ihop när ja kom hem, så taggade igång och sen körde jag booty, gick promenad med Jessica och sen gymet igen.
 
 

17

Måndagar är alltid lika sega.. Körde grith och sen raka vägen hem för mackor och glass. Fastnade på wish i några timmar och sen somnade jag gott framför greys :)
 
 
 

16

Jag va inte tuff när jag vakna men fick i mig lite energi så de va lugnt och likaså var jobbdagen, bara chillade och käkade god brunch osv. 
Eftersom min syster är hemma över helgen så stack jag igen till mina föräldrar för lite häng och käk. Min bror försöka hjälpa mig komma igång med pianospelandet, vi dansade indisk dans och sen tog jag och Linda en tur med Hamme och sen kom mina familj till mig för att kolla in lägenheten som är lite omgjord :)
 
 

15

Jag och Linda stack en sväng till väla, jag köpte inget men kul att bara hänga :)
På kvällen bjöd mina föräldrar på mat och efter de körde jag min första jobbnatt på PL13. Även om de va ovanligt lite folk så hade jag riktigt kul, sen stack vi ut sista timmen och jag va inte alls trött när jag kom hem så käkade glass och kollade greys, trotts ja skulle upp om några timmar för ett pass på båten haha. 
 
 

14

På kvällen kom tjejerna över för att ha myskväll med ost, skinka, kex och vin i mängder och alla färger. Slutade med att vi sjöng och dansade vårt "bästa" ;) 
 
 
 
 
 

14

Precis varit på Väla, asså det är sååå tråkigt och påfrestande. Jag tycker alltid det är en bra idé att ta mig ut nä jag verkligen behöver något men blir alltid lika besviken, trött, gnällig och hungrig. De får bli ännu mer satsning på internetshoppingen :)
 
 

13

Hade en kort skoldag så blev ett tidigt pass på gymet. Efter kom Martin och hämtade mig, vi köpte pizza och åkte hem till Calle. Så tråkigt vi inte kan ses oftare !
 
 
 
 
 

12

Kvällspasset blev att jag körde mage och ben, på kvällen blev de mat och mysigt sällskap. 
 
 

12

Asså jag dör!!


11

Lång dag i skolan men vi hade rätt kul så de gjorde inget. På kvällen körde jag Boooty och lite marklyft :)
 
 
 

10

Efter skolan va de mest hem och vända för jag skulle på Grith och Bodyjam men jag va såå otaggad. Tror aldrig jag preterat så lite på dom passen innan. Efter blev de en myskväll med Hamme, mackor och Greys.
 
 

9

Va ganska trött efter 2 utekvällar på rad, så de blev pizza och sen NFL och taco hemma hos Kim. 
 
 

8

Hemma hos Emma på lördags kvällen blev vi bjudna på mat och spel för sen en utgång med Billy, Kim, Nina, Billy och Katrine. 
 
 

7

Efter jobb stack jag ch spelade biljard på Bulls, skulle hem tidigt men slutade med massa dans på Cardinal, svårt att låta bli när de är bra musik och man är sjukt danssugen. 
 
 

6

Efter min tenta så stack jag till Nattis, vi va tog en promenad och sen fixade hon mitt hår och lite bebismys :)
På kvällen blev jag hämtad av mina 2 bfs och så käkade vi middag ute .
 
 
Även om jag aldrig vet riktigt vad jag vill ha så blir jag alltid lika nöjd :D
 
 
 
 
 

1

 
 
 
 
Jobbade hela Lördagen, sen stack jag direkt ner till Köpenhamn för att Linda fyllde år och vi skulle ha överraskningsmiddag för henne. Jätte mysigt och stack hem hyfsat tidigt för jag vill sova hemma, men så skulle jag bara hälsa på grabbarna och fastnade på sirocco för massa dans :)