30

I fredags tränade jag och Filip CT i 45 min och efter de kom Peter så körde vi axlar. Efter de var det fest i min lägenhet :) men dom drog efter ett tag, så då hade Elin lagat jätte god korvgryta som jag och Martina fick frossa oss i :D 



29




29

Kaos på jobb idag, såå mycket att göra. Jag och Alice fick skippa rasten och jobba över. Tur vi hade så kul ihop så de underlättade en hel del. Skulle egentligen tränat efter men hade kört ett pass på morgonen så valde att gå hem och mysa istället :) 




28

Jag och Martina började dagen med en lång pw med hundarna, efter de åt vi, gjorde hemmagjord musli och sen grovstädade vi köket, efter några timmar så var det dags för träning, körde lite löpning på bandet, sen box oi 60 min och sen zumba i 60 min. Längesen jag va på zumba men hade med mig Martina och vi hade riktigt kul. Skakade rumpa och allt annat för den delen som om de var vår sista dag.
 
 

26

Grith och bodyjam stog på träningsschemat. Såå kul men så jobbigt, speciellt dansen för man kommer in i sin egna värd och får lyckorus samtidigt som man knappt orkar. 
Efter de fick jag jätte god spagetti och köttfärssås av Peter och sen åt vi glass med oboy :D
 



25

Igår så gjorde Martina en svingod middag till mig, efter de stack jag vi plus Elin på förfest, den var helt okej men roligast hade vi de nog på toalette ;) Sen träffade jag en Gotlänning, som jag tyckte var mega charmig, han förstod mig inte alls så jag försökte ge mig på gotländska som jag borde kunna vid detta laget med gick inte alls bra haha, men han förstod mig iaf. 
Sen taxi ner till stan, vi var på Sirocco och Urban. Detta var en av dom roligaste utgångarna på länge, vi fulade oss och dansade så vi fick kipa efter luft. 






 

23

Vi var på Bonasera med jobb ochskulle äta, de blev att vi besställde in massa olika så man kunde så smaka allt. Pulled pork va bla på förätten som jag aldrig smakat innna och jag tyckte det var sååå gott!
Huvudrätten var magisk, vi beställde in mer och mer, våra chefer trodde knappt sina ögon när dom insåg hur mycket vi åt. Sen blev det efterrätt som jag bara dog för, vi beställde in i 3 omgångar. Dubbele epresso beställde vi 2 gånger för de var den godaste jag druckit. Till maten blev de champange, vitt och rött vin. Cheferna gick efter ett tag och sa till oss att stanna och fortsätta beställa hur mycket vi ville, de gjorde vi tills köket stängde. Sen blev det en sväng till Mandarin ovh jag var hemma vid 3.







22

Sov hos mina föräldrar, så mysigt med god kvällsmat o mys, sen vakna upp sent äta god frukost, kolla greys och sen spela cs. 



20

Lördagen va så sjukt roligt! Jag och Martina korkade upp redan vid halv 4 på dagen, satt och snackade i timmar och bara drack, sen insåg vi att vi kanske borde fixa oss innan vi blev för berusade. Sen åt vi på cardan med Munke och Elin, sviin Gott! Sen hem igen, så kom lite kompisar och så blev de fest och sen dansa vi hela natten. 







19

Knappt död på jobb idag..



19




17




15

Min trio checkade in på spahotell i Falkenberg. Vi har haft de riktigt gott, badat, ätit massa, druckit favorit drycker och dom har fått mig att skratta så som ingen annan kan. 
Bästa va nog när vi bastade i en evighet (jag som är mes fick pausa) sen sprang vi ut i havet och doppade oss. Det var så blåsigt och vi fick springa en bit då det var långgrunt, så jag orkade knappt ta mig in igen, men känslan efter är så obeskrivlig. Hela kroppen domna av och man bara känner lycka! 



















6

Efter saluten åkte jag och Peter till kallis, det blev bastu och årets första dopp i havet. 4 grader kallt men så uppfriskande! Lär åka dit snart igen :)



6

Årets höjdpunkt för mig under vintern är saluten. Jag brukade spendera mina tidiga mornar till eftermiddagen för att kolla alla matcher, ibland fick man avbryta för att äta lite. Men det är svårt att få med folk som sitter med en så länge så nu kollar jag mest dom matcherna jag mest vill se :) självfallet håller jag på HBK, tyvärr åkte dom ut i semifinal. I finalen fick jag heja på Hittarp men som tyvärr förlorade mot Eskil.




3

Spelade badminton med familjen, nästan alla är dåliga förlorare så de slutade med att jag sprang idioten för att avreagera mig lite. Sen blev de mogge med ett gott gäng från mitt gamla jobb :) 





1

Nyårsdagen var både ångest och lycka! Pizza är givet denna dag och de blev att  jag åt med Linus. Vi kollade film, babblade och mös med DJ. Senare hämtade Karebror mig och de blev ett donken besök. 




1

Nyår.