28

Fyllde år när jag var i USA så tänkte fira mig nu lite i efterhand. I min familj äter vi alltid Birkabullar när någon fyller år så jag och Martina stack och handlade de :) sååå gott! Sen kom familjen över, jag bjöd på chilikyckling och efterrätt kladdkaka, kanelbullar och sen har jah gjort en rawfood brownie :) 








28

Hård men riktigt lyckad utgång igår. Hände massa sjuka och roliga saker. Avslutade med ett donken besök med Billy och Emil :) 




27

Upp kl 7 så gick jag och familjen en liten promenad, domsten-Höganäs :) 
Kom hem sen, bytte om och körde ett sjukt bra benpass! Hämtade sen ut ett paket :D 










26

För att jag ska vakna till behöver jag äta, speciellt om jag ska träna. Jag fungerar inte riktigt utan näring. Så nu blir de lite gotte innan jag ska köra på :)



26

Morgonmys innan vi ska ut och träna :)



25

Riktigt gott axelpass med Martina och en pw med hundarna efter. Sen bakade vi 2 olika bars som är perfekt att ha innan träning. 



25

Älskar mitt jobb.



24

Pappa bjöd mig och min bror på HIF matchen idag :D



24

Jobb jobb hela dagen :)



23

Jag och Martina va mega sjuka hela helgen :/ sov bort halva och resten va film. Ser alltid min favoritfilm när jag är sjuk, Gone with the wind! Älskar Rhett Butler, hade själv velat gifta mig med honom om han existerade. 



23

Jobb, träning, vänner, familj, hundar och allt vad det är. Inte mycket fritid här inte på gott och ont :) 



15

Bilder från dagen :)









2

Nu tillbaka till Sverige. Kommer sakna värmen och alla underbara amerikanare man träffat men ska bli skönt att komma hem till vardagen, familj, vänner och min älskling.



2