31

FREDAG! Vekorna går så snabbt.. På gott och ont :)
Jag vet inte vad jag tagit som mest på marklyft innan men har börjat skriva ner, idag gjorde jag 4 reps * 70 kg.
På kvällen av mina killar för vi skulle till Calle och ha årets första grillning :)
 
 
 
 

29

De blev inget benpass igår utan då körde jag lite ben själv + mage, sen var jag så glad jag fick mat och efterrätt serverat :)
 
Men idag blev det ben. Jag var döden själv och la mig väldigt tidigt.
 
 
 

27

Ny grith som tog död på mig, men efter tog jag mig ner till Hampan för lite bubbel och sen vidare till utposten en sväng och sen kvällsmat hos Mimmi ;)
 
 
 
 
 

26

Min utekväll igår blev väldigt lyckad men jag var sjukt trött, men jag orkade ta mig till farmor för att äta lite vofflor och sen följde en kompis med mig och hundarna på promenad. 
När Martina slutat jobba så beställde vi med oss pizza hema och kollade PH hela kvällen.
 
 
 
 

25

Eftersom man somnade i hyfsad tid så tog jag en lång promenad med hundarna innan jag skulle jobba 12 timmar. 
Vi hade mycket att göra på jobb så tiden gick väldigt fort. På kvällen blev de förfest hos Calle och vi stack sen till kol och drack goda drinkar. 
 
 
 
 

24

Det blev en lugn fredag med träning och mys med Martina och hundarna :)
 
 
 
 
 

23

 

22

Tog en lång promenad i de fina vädret och sen stack jag till gymmet. Började med tunga marklyft, gick mycket bättre än förväntat. Skulle sen egentligen fortsätta köra överkropp men då fråga Alden mig om ja vill vara med på deras egna lilla tabata klass. De va riktigt svettigt och kul men kom hem alldeles försent ;)
 
 

21

Jag kom tidigt till gymmet och körde boooty pass, så glad att Anna börjat hålla i dom passen. Efter kom Alden och vi körde ben och de gick super! Stack sen hem till Mimmi och så hade dom lagat mat och gott bubbel. Riktigt gott vard et och efter färgade vi och fixade brynen och bara tramsa ;)
 
 
 
 

18

Jag och Fanny hade en superrolig kväll/natt, började på Skip och fortsatte sen till Kol, Headless och Sirocco.
 
 
 
 

17

 
 
 
Efter Mimmi och Åhman hade slutat jobba så stack vi till Tokyo 15 och käkade. Bara älskar deras mat! Blev en liten spontan utgång efter de med.
 
 
 
 

16

 
Jag va uppe tidigt, tog en lång promenad med hundarna och handlade frukost till mig och Martina. Lite senare hängde hon och Mimmi också med på en promenad.
 
 
 

15

 
 
Vi har ju startat en ny tradition. Basta varje vecka och denna gången hade vi lite vin med oss och gottade med havet som utsikt. Blev hungriga och stack till Olearys efter för super god mat och sen vidare hem till mig för film. Blev en sen men sjukt rolig onsdag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

14

 
Träffade Hamiltons vänner på kvällsrundan.
 
 

12

På söndagen kämpade jag och Mimmi vidare på jobb, var hur lugnt som helst :) Plus att efteråt visste jag att jag skulle få mat och bli ompysslad :)
 
 

11

Vi hade varit ute på fredagen och kämpade järnet på Lördagen så vi alla jobba. Så snart vi slutade stack vi på en födelsedagsfest. Tim som fyllde år blev överraskad och hans tjej hade anordnat fest på Rockbåten.
Efter ett tag där drog vi vidare till Nattkatten och Mandarin på deras 4 årsfest som va superkul och packat med folk.
 
 
 
 

9

 
 
Ja det är var det är... Bli av med ens största beroende är så jobbigt.
Får boxa extra hårt på passet ikväll.
 
 

8

Va ju inte megapigg efter vår kväll så jag fråga Alden om vi skulle köra rygg ihop så jag skulle orka göra något på gymet idag ;P Gick faktiskt väldigt bra och slutade med att jag körde i 3 timmar haha.
 
 

7

Körde ett riktigt bra benpass med Alden och innan dess körde jag bootypass.
Skyndade mig snabbt sen till stan för att möta upp tjejerna, vi köpte thaimat och drack lite vin. Vi hade såååå jäkla roligt,vi alla låg på golvet och fick knappt luft av skratt.Bara ler när jag tänker tillbaka.
 
 

5

Längtar till Gotland 
 
 

5

Hade ett juckmoment idag när man känner att livet är lite på topp!
 
 

4

Vilken dag!!! Började med att ta en promenad med hunden och sen hämtade tjejerna mig för att vi skulle till pålsjö och basta! såå mysigt.
Tog än ännu längre runda på eftermiddagen och då var mamma med :) 
Tog sen 19 båten för att tura tills dom andra sluta och då stack vi hem till Marre förmega tjejfest! Tyvärr blev de mest filmer men så roligt.
 
 
 
 
 

3

Duschade nog längre än vad jag tränade idag haha. 
Efter mötte gick jag till båten för att hålla Martina och Molly sällskap hem. Hunden fick följa med men våga knappt gå på haha. När vi kom hem så lagade hon supergod middag och ett glas rose på de!!
 
 

2

Boxen gick upp o ner, ena sekunden va jag sjukt mesigt och nästa så mördade jag Alden...
På kvällen kom Robin till mig, vi gottade oss med pizza och en film.
 
 

1

Onsdagsformen!
 
 
 
Var duktigt taggad på gymmet sen ;)