29

Knappt döda vi va igår, åt frukost o sen somnade igen typ haha. Men vi hade sjukt roligt, käkade goda burgare som han gjorde med 2 efterrätter; schmaaala. Jag bara satt och blev serverad hehe.  Blev Bondfilm sen men jag lyckades bara hålla mig vaken 1/3 fast än jag gjorde mitt yttersta för den ville jag faktiskt se. Men jag va totalt däckad resten av kvällen. 






28

Blev lite förfest hemma igår och en lång dansnatt. Helt slut idag och väntar på att Peter ska hämta mig för han har lovat en magisk frukost :) 









27

Middag med min blivande mans familj, trevlig kväll med god mat och efterrätt. 




Blev bara dessa bilderna haha 

27

Första jobbdagen i år. Vi hade så mycket att göra men vilket team vi va, Sandra tog nästan alla kunder och jag köttade uppe i köket. :) 
Men vid 14 märkte jag hur hela jag vara dog haha inte van att hålla de tempot längre men älskar de.




26

5.30 ringde väckarklockan... Skulle till Ullared med min mamma och syster. Hade en mysig dag men shoppa är sååå krävande. Stack direkt till sats, körde lite "spa" efter, färgade utväxten, ögonbrynen, skrubbade hela kroppen och bastade. 






25

Blev ett snabbt corepass innan jag skulle ut och käka med Martin och Calle :) 




24

 
För en gång skull hade jag flyt på geodesin idag haha. Började 8-15 och gick i skolan till 16.00, tog en liten paus när jag kom hem och sen började jag plugga matte. Pausade igen med träning, först ett pass och sen ett sjukt tungt benpass med Charlie, sen åt jag lite snabbt och fortsatte med matte fram tills nu. Passade på när jag hade lite flyt med matten också plus att jag har så mycket tills på måndag :(
Nu ska jag unna mig lite choklad och film :) 

23

Morgonen började med hundpromenad med hela hundgänget. Vi gick vid mölledammarna och de va sjukt fint där. Sen fick vi stressa tillbaka för vi skulle till anina där min syster skulle prova brudklänningar :D så många och fina. Är helt slut i huvudet haha. 
Svårt och se också när alla klänningarna var så stora och hon så liten. 



Får bli en bild på en av klänningarna som inte blev vald ;) 

22

Nu är båda systrarna hemma och min ena systers fästman. Vi åt tacos och hade en mysig kväll :) 





21

Min hund har en tendens att rymma från mina föräldrar, speciellt under löptider. Inatt hade han stuckit, hamnat hos polisen och fått sitta i arresten haha. Dom hade sagt att han inte tyckt om att sitta i buren men att han är väldigt snäll, men han får skylla sig själv. Dags han lär sig en läxa. 




21

Skulle ätit brunch men spenderade morgonen i sängen alldeles för länge så blev vanlig mat och efterrätt i stan. Jag rullade hem. Så gott och ändå åt jag inte upp allt. Tror jag börjar bli sjuk. 




21

Sarah hade fyllt 25 och de skulle firas :D serverades massa god plockmat, vin och goda drinkar. Riktigt bra kväll :) 








20

Peter och jag stack till väla, skulle byta en present till en annan storlek och kolla på jeans. 
På vägen hem köpte vi med oss mat och åt hos honom innan jag skulle iväg på 25års fest :) 




20

Morgonen började med en promenad och ett afho pass :) 
Sen hämtade mamma mig så skulle vi till Sibirien med ett stort gäng med massa hundar så alla fick leka och springa av sig. Rena rama himmelriket!! 






8





Snart kommer två av dessa hem och sen tänkte jag hälsa på dom andra två i april. :D 

 

19

Tog samma långpromenad som jag gjorde i onsdags fast lite längre för jag gick upp ännu tidigare. Men gick lite fel så var tvungen att vända, gena en åker och sen stressa hem för kl 8 var det tenta. Sååå död nu. Ligger i sängen o samlar kraft för att gå ut igen :P
 
 
 

18

Dagarna går alldeles för snabbt. Pluggade, tvättade, gjort måsten, varit ute på promenad *2 och har ändå inte hunnit med allt.
Tar en liten paus innan jag ska på mitt boxpass. 




 

17

Skolan hela långa dagen, Såå tråkigt med geodesi. 
Skynda mig hem sen så jag skulle hinna gå i solen vid havet :)
På kvällen stack jag och gymade med Charlie, duktigt trötta i armarna. 






17

Uppe innan solen och tog en långgrunda med Hamilton ut på landet. Riktigt mysigt även om man inte va så pigg när klockan ringde så var det så värt de :) 





16

Jag och Alice var ute på promenad imorse i de underbara vädret. Vi hade klätt på oss ordentligt för de visade 7 minus innan jag skulle gå men i solen blev de ganska varmt så man kunde bara njuta. 
Tyvärr är de plugg resten av dagen :/ 


Sammanlagt var vi ute i 3 timmar så hamme är nöjd ;) 


<3

Blev en bra alla <3 dag. Kunde inte blir bättre :) 
Spenderade tid med mina närmsta. Först med Peter, sen under tiden han jobbade kom Sebbe hem och jag blev så lycklig så sprang och hoppa upp i hans famn bara de att hans byxor sprack Hahaha dog. Så va jag med mina sambos ett litet tag, därefter åkte jag hem med fika till mina föräldrar och bror. Så under tiden fick ett sms av min syster att hon och hennes kille ville skypea med oss. Så frågade hennes kille Jens om han fick lov om hennes hand! :D:D Så han hade friat igår till min syster, tur pappa gav tillåtelse haha ;)
På kvällen stack jag tillbaka och aslutade kvällen hos Peter.


 












Min outfit va alldeles för porrig att lägga upp så tog en med tröja också haha  

15

Träffade många sköna lirare i lördags natt  bland annat Arvid :) hade så roligt i slutet när vi dansade och jag var helt död sen haha. 






13

 Jag och Munke stack till Deutschland :)
Blev en lång men rolig resa :) vi var som två barn i en godisfabrik när vi anlände till border shop. 
Resan tog mycket längre än vad vi trodde, släppte Munke direkt i stan för han skulle på bio. Sen ska vi ut en sväng för båda är sjukt danssugna :D 






13

God morgon!! 
Dagen börjar bra och snart ska jag iväg på roadtrip ;) 




12

Körde armar och mage sen avslutade jag på crosstrainern m Peter som sällskap. På kvällen lagade han sin fruktansvärt goda spagetti och köttfärssås, vi drack cider och öl. Till efterrätt blev de kladdkaka och grädde, knappt smala. 
Skulle köra en klassiker, kolla först komedi och sen skräck men jag klarade mig bara 10 min in i första filmen sen somnade jag :/ 




12

Skolan hela dagen. Skulle lära oss programmet FME på en dag som tar andra flera månader att lära sig. De va svårt men jag, Larsson och Rasmus blev faktiskt klara först och sen stannade vi kvar och hjälpte dom andra.  Ändå tråkigt att GIS kursen är nu slut. 




11

Stack till skolan tidigare gjorde klart en inlämning, sen hade vi lektion och gjorde klart en annan inlämning. Mycket nu ;p 
På kvällen blev de Box, helt sjukt jobbigt i slutet.
Va egentligen sugen på att bara vara hemma men älskar Box så var tvungen. 
Efter passet frågade Emma om jag ville vara med o köra armar, såklart va jag på de haha. 




10

Hade lite personalmöte med Holy! Sen åt vi gormetpizza, väldigt mysigt :) hade planerat att inte träna den dagen men hade druckit för mkt kaffe så va bara tvungen att sticka dit o köra. Kondition och mage blev de :)

Efter blev de soffläge med Peter och Munke. Så trötta haha.






9

Så omotiverad till att äta "nyttigt". Funderade på vad jag åt innan och hur jag lyckades. Kom äntligen på (förstår inte hur jag glömt) att omelett är såååå gott och nyttigt i min värld. 
T.o.m så jag längtade mer efter lunchen än frukosten. Siiick
Just de, har börjat äta grönsaker till maten. Ännu sjukare. 


Så enkelt.
3 ägg
En skvätt mjölk
Bacon/skinka
Spenat 



8

Hamilton ville absolut inte in efter kvällspromenaden haha. 





8

Blev ett grith pass och ett danspass. 
Jag får ofta "klagomål" på att jag aldrig svettas (för jag torkar sjukt snabbt) men idag rann det droppar från pannan. Så gott!!! 
Köpt nytt linne också, visar lite mage, meow. 




8




50

SUPERBOWL

Panthers-Broncos 





7

Tränade först pilatesboll, hem äta, tillbaka för att träna rygg, bicep med Charlie och efter de stack vi och solade.
På kvällen köpte jag med pizza hem till farmor som vi delade på och kollade tv. För att sen sticka till Kim på förfest med grabbarna som var riktigt kul.
Snackade om att boka biljetter till coachella festivalen nästa år. Vill sååå gärna men kommer bli en dyr resa i så fall.
Vi stack ner till stan rätt sent så blev en sväng på mogge innan vi drog till Sirocco för massa dans :D 
Somnade nog inte först 6 haha. Så lyckat! 



Som sagt en ynka bild från förfesten och en toalettbild.. 
Mobilen spenderade nästan hela kvällen i jackfickan, skönt men inga bilder typ.


7

Vilken morgon !!!! 

Mums mums 


6


Hahaha

5

För ett tag sen hade jag planerat en myskväll först hemma hos föräldrarna och sen väntade chokladfromage på mig hemma för en tidig kväll. Men mina fina sambos övertygade mig om att sticka ner till stan en sväng. Hade sjukt roligt, speciellt först när vi bara satt och babbla på kol. 
Sen fick vi dille på en drink som bartendern bjöd på som vi annars aldrig beställt. Yuumi









3

Idag fyller farmor år!! 





1

Som jag längtat efter denna dag. Kommer påbörja ikväll och fortsätta hela dagen imorgon. Bara några timmar kvar.. 




1

Idag fyller pappa år och det ska firas!! :D 



Eftermiddags kaffe ;)