30




29



I'm back bitches. 

26

Dagen innan thanksgiving så går man ut . Så de var givet att vi också skulle de :) började med en sjukt god middag med vin o sen spelade vi skippo och fuck the dealer. Sen drog vi ut i cambell, drack goda drinkar och hade skit kul :) 








Happy thanksgiving

Happy thanksgiving. 





25

Jag och Martina Stack till USA för några dagar sen. Vi har shoppat, festat, hyrt bil, kört över golden gate bron, varit på six flags.



















19

Myst hela kvällen och laddat upp inför morgondagen :) 




19

Hektisk dag. Massa som skulle fixas inför resan, plugga, lämna hamme hos föräldrarna. Sen spenderade jag 2 timme på gymet. Körde Box med Linus först. Sjukt roligt och efter de lite paus på bandet och sen bodypump. Nu är jag DÖD. 



18

Skolan hela dagen, bara sega lektioner också. Men de gjorde ingenting för jag hade bra saker att se fram emot, bland annat semester!!! Först en Tura med Martina på mimmis skift, den stannade vi kvar, tog en drink och lite glögg och bara snackade. Sen skack vi till Harrys och käkade jätte god mat, drack vin, kaffedrinkar och babblade ännu mer. Såå mysigt. Kom precis hem, är så trött och ska bara somna gott och ladda inför morgondagen :) 





18

Kollade fotboll igår och käkade gott på telegrafen :) 






17

Körde 2 pass, riktigt gott och svettigt var det :) älskar när man är på topp. 




<3

Idag skulle du blivit 85 min fina farfar. 
Saknar dig.