31

My och hennes kille bjöd på grillat och massa fest igår som va riktigt gott!
Idag bjöd jag på Martina en aningen enklare Lunch innan jag skulle jobba ;)
 
 
 
 

31

Igår blev jag bjuden på mumsig frukost och kollade på skönheten och odjuret, idag samma fast annan film. Älskar att börja morgonen så.
 
 
 
 

29

Vilken promenad de blev, mitt i pålsjö började ösa ner och man såg att de inte skulle bli bra på ett tag. Så vi stack till Barfota och fick torka oss, under tiden blev de kaffe och snacks :)
På kvällen kollade jag och Linda Tarzan för att sen ta en god drink på Pinchos. Blev ganska sent för sen mötte jag upp Martina, Kristian, Camilla och Martin, mysigt men jag va cp trött så jag va hemma "redan" 3.
 
 

28

Hade en riktigt rolig kväll och natt på den årliga sommarfesten på BC!
 
 

27

Ännu en magisk dag på min favvo Ö.
På kvällen var det e rommersk kväll, vi år rommersk mat, åt som rommarna och klädde oss som dom. På kvällen kollade vi Gladiator såklart ;)
 
 
 

26

Lämnade Martina inne i Visby för hon skulle vidare till Stockholm. 
Själv hade jag en riktigt god dag med mina kusiner på stranden, så kul att någon ville bada med en i timmar haha.
 
 
 

25

Mysdag till MAX
 
 
 
 

24

Dagen spenderades vid pollen på Tott Hotel och sen gick vi till Europas största glassbar, så sjukt många sorter så man har svårt att välja. På kvällen körde vi traditionen med pizza på Galgbacken, den utsikten är helt magisk.
 
 

23

Började kvällen med käk inne i Visby, riktigt god mat! Vi hade inga planer på vart vi skulle dra ut men de kunde inte bli bättre. Vi hamnade på Sand med ett gott gäng inne på VIP och grym musik, knappt svettig efter all dans.
 
 

23

Vi stack till favorit bad stället idag, blå lagunen. Så underbart vatten och de bästa, inga maneter eller tång :)

 

22

Vi tog färgan över till Fårö och cyklade, grilla och fika. Mega mysigt!

 

22

Äntligen framme på min älsklings Ö

 

21

Resan till Gotland blev inte riktigt som vi tänkt.. Bussen va försenad och därmed missade vi incheckningen med 5 min.. Ser att landgången är fortfarande på och killen i luckan är helt invalid, tar 199 år att försöka lösa så vi snabbt kan komma på. Vi ser hur båten seglar iväg och då kommer han och säger att vi tyvärr inte kan komma på.. "Nä de menar du inte". Va så arg och talade om exakt vad jag tyckte och tänkte. Så nu har vi spenderat en hel dag i Oskarshamn. Man undrar hur folk kan bo här.. Roat oss med shopping och mat i mängder haha. Men vi har ändå haft sjukt roligt och vi har aldrig blivit så utstirrade innan så vi är duktigt trötta på de ;p


21

Sista dagen på jobb igår innan vi gick på semester!!! Firades med glass på jobb och sen mega God mat på Barfota med massa vin! Efter många timmars babblande o mys så stack vi på efterfest i Laröd. Vi var hemma vid 3 och visste vi skulle upp en timme senare så vi valde att ta en drink hemma, käka mackor och strunta i att sova. Så sjukt roligt vi hade hahaha.


19

 

 
 
 
Två dagar kvar!!

18

Fick till ett riktig gott benpass idag!

 

18

Vi jobbade kväll igår och efter de stack vi till några kompisar som skulle ha lite "efterfest" så vi satt där o mös till 3 på natten en söndag :)

 

17

Igår stack jag och Martina in till stan, vi mötte upp några kompisar på kol för några drinkar och sen vidare till Sirocco för att dansa! Hade sjukt roligt och de blev väldigt sent haha.

 

16

Din lyckokväll


16

Glömde visa mina fina shorts ja fick av Martina! Hade en dålig dag och så kom ja hem till en säng med ett paket där de stod en fin text. Hon är helt klart bäst!


16

Idag körde jag och Fredrik rygg. Snacka om att mörda ryggen och på slutet gjorde vi sjukaste magpasset. Älskar de!


8

Att få jobba en lång dag med sin bästis gör de inte jobbigt att jobba ;)
 
 

15

Igår träffade jag mina vänner som vi nu känt varandra i 20 år. Helt sjukt vad längesen det är men så underbart att vi fortfarande ses när vi har tid då alla gör olika saker och bor på olika ställe. 
På kvällen körde jag box och sen städade jag och lagade mat till min donna :)
 
 

14

Igår hoppade jag in och jobbade en heldag och efter de körde jag rygg och sen ner till barfota för en super mysig kväll med vänner som slutade med ett besök till drinken :) älskar sånna sommarkvällar


13

Träffade mina äldsta närmsta barndomsvänner igår. Vi skulle träffa bebisen som Nattis fått, riktigt mini och så söt. På kvällen körde jag lite jobb och sen mötte upp ett gäng på bc för ett glas vitt :)


12

Köpte ett par nya utav mina favvoskor!!
 
 

11

Jag och hundarna tog bussen till Domsten för att promenera in till hbg. Älskar den rundan men de började regna i Laröd så då tog vi bussen sista biten.
 
 

10

Haft mega mysdag med mina sambos. Spelat in massa videos som vi garvat till och kolla om o om igen på. 
På eftermiddagen stack jag och Martina för att handla massa gotte o pizza och sen kolla EM finalen.
 
 

10

Igår körde vi den planerade utgången. Startade på Kol direkt och hade riktigt trevligt med en massa goa pågar för att sen dra vidare och Dansa hela natten på sirocco. Riktigt lyckad natt denna med förutom bara en bild..
 
 

9

Jag, Martina och Anders stack till utposten för en drink och lite snack. Sen stack Anders hem och jag och Martina stack till Aptit för att säga hej på Linkan. Därefter sa vi en sista drink på Kol och där mötte vi Pontus,Phille och Felix. Kvällen slutade inte där utan vi hälsade på Martin på Urban och sen hängde vi med till Cardan med en massa andra och hade så sjukt roligt. Spotanare när de är som bäst! 
 
 
 
Blev inte så många bilder utan fler videos :P

9

 

           Detta var vi igår.
 
 
 

6

Hade grym träningsvärk från mitt och Fredriks benpass igår men tog mig ändå till gymet och körde bröst och triceps :)

 

6


6

 
 
 
 
Helt sjukt vad världen är liten ibland. 

6

Fick detta smset av Martina igår

 

 

 

Men så kom jag hem till detta :D

 

 

 

 

2

Då var det dags!!!! Åriga fylleopen som dessutom hade 5 års jubeleuim. Började hemma hos Kim med bubbel för att sen starta på minigolfbanan. Jag är extremt dålig och brukar aldrig ha koll på mina poäng men halvvägs in i spelet så ropa dom ut och jag hörde att jag låg på 3e plats med Billy. Pressen sattes på mig helt plötsligt och de gick ändå bra, kom ensam på 3e plats, såå nöjd. Efter stack vi till Kim och käka pizza för att sen dra till Kol, headles och sen Sirocco. Sjukt att nästan alla pallade, men vi hade sviinkul.