30

Gick upp tidigt för att pluggs, satt ett tag tills Sebbe kommer hem andfådd och ropar på munke att han måste vakna för dom ska dra. Dom börjar stressa och jag undrar vad som händer så sa dom att dom skulle till Liseberg och så frågade dom om ja skulle med, givet sa ja. Hade ca 5 min på mig att fixa mig och packa ihop. 
Rätt som de va så var jag på väg till Liseberg. Hade riktigt roligt, var ett tag sen man va där. Men vi körde hem nöjda och lagom i tid till fotbollen, beställde pizza på vägen hem och satte oss direkt framför tvn och började kolla :) alla däckade i slutet förutom munke som skrek o tjoa när de va straffar haha.








28

Fast än jag är sliten till Max efter helgen så har jag haft en underbar dag. 
Blev bjuden på riktigt god burgare på pitchers :) 
Mackor som jag älskar till kvällsmat och snart ska jag servera glass.




28

Igår började vi kvällen med pizza och kollade tv. Sen vid 1 stack vi ner till KOL, träffade Nillo och hans kompis, vi drack champagne, drinkar och shots. Mamms
Sen stack jag och Sebbe, vi mötte upp Filippa, hennes polare och Peter, in på Urban sen sirocco. Va på  galet danshumör Så jag dödade golvet med mina sjuka moves ;) 







27




Min familj har en loppis vid stugan på Gotland. 
Orolig mamma som jag är så tycker jag att han ligger lite för mycket över gränsen ;) För man vet aldrig med min förvirrande far om han skulle råka sälja honom haha. 

27

Jag och mina väpnare stack ner till stan efter jag jobbat för lite fredagsmys. Hade riktigt roligt men jag stack hem vid 2 för jag ville vara hyfsat utvilad idag, men jag tror dom fortsatte hela natten :)







 


27

Ibland tänker man och ångrar sig lite tills man blir påmind och får det mer bekräftat till varför man tog det beslutet. 




           
Yippie Kie Yae motherfucker 

25

Jag och min sambo åt kvällsmat, kollade film och åt chips, glass i mängder, både vaniljglass med oboy och BJ. Vi började att kolla en tråkig robotfilm men bytade till focus med Will Smith som var mycket bättre :) 





25






Ikväll ska jag frossa!! 





24

Wihoooo! Min första tackling på träningen idag. Kanske inte den finaste men en tackling som gjorde att hon hamnade på marken, min första reaktion var att säga förlåt men hon bara skratta och sa "det är ju därför vi är här" 




24

Tråkigt väder, pluggat, städat, tvättat och träffat Martina en sväng. Åter till plugget nu och snart träning. Vart är solen? :/ 





20

Solade en stund på balkongen, liten promenad men annars soffhäng delux hela dagen med Gotte.






Midsommarafton.

Midsommaraftonen var lyckad! Vi var ca 20 pers hemma hos Mimmis föräldrar, dom hade fixat med tält i trädgården, midsommarstång, jätte god mat, drinkar osv. Vi åt, lekte lekar, dansade runt stången och hade mega roligt. 














Midsommarmorgonen

Började 7.15 med att smita till Konsum för att handla bullar, jordgubbar, kex, pålägg och blommor. 
Sen stack jag och Peter till sats, körde ett mördarpass, blev så hungrig och trött i slutet så stack i förväg för att fixa med frukosten. Han hade ingen aning och fick enligt mig världens godaste frukost med lite mousserande också eftersom det var midsommar :) 






18





Haha tyckte denna var så rolig. 

18

Idag åkte hamme till Gotland :/ men vi hade en mysig promenad innan jag lämnade honom till mina föräldrar. 





18

Efter min extremt lugna arbetsdag så blev jag hämtad för en snabb tur till systemet och handla inför midsommar och Netonnet.
 Nu ligger jag i soffan och väntar på att en överrasknings dessert ska serveras :D 



17

Passade DJ idag också, vi började med en promenad på 2.5 timme inklusive ett litet besök i hundhänget, dom fick leka med en beagle och en stor vinthund. Vi kom hem och sov en timme, sen körde vi till Linkan och käkade. 






17




17

Blev väldigt sent igår men värt de och jag är så lycklig! 




16

Passade DJ idag, började med 1.5 timmes promenad. I början har dom extremt mycket energi och de suger kraften ur mig att hålla båda på plats då dom triggar varandra en hel del. Haha och ännu värre när vi kom hem och dom ville busa konstant, fick dom att vila i omgångar som tur va. 









14

Min syster tog lärarexamen idag, hon har tom redan fått ett jätte fint jobb i Stockholm som högstadielärare. 
Hela familjen var först på en ceremoni i Uppsala och sen hade hon en liten fest :) 
Vi hade riktigt tur med vädret och åt i mängder. 












13

Vi var vid slottet och kollade på se kungliga bröllopet. Lång väntan men värt de. Fick se Carl-Filip och Sofia på hyfsat nära håll och det är ju en historisk upplevelse :) 





13

Stockholm!! 




13

Överraskningen var perfekt, blev bjuden på jätte god mat och vin på utposten, men innan jag ens druckit upp så fick jag veta att vi skulle vidare och hade 5 min på mig. 
Visste inte vart vi skulle men vi hamnade först på bogsarts och handlade alldeles för mycket godis, sen Vidare till SF bio och skulle kolla på jurassic world!! :D sagt att jag ville se den så jag blev jätte glad! 
Den var en film helt i min smak, suttit och googlat om dinosaurier nu efter, var en riktig dinosaurienörd när jag var liten :) 



11

Längtar tills ikväll!
Vet inte själv vad som ska hända, bara att jag ska va klar 19.45. 
Älskar överraskningar :D



11

Efter vi suttit på hampan i några timmar så stack vi till plattan och mötte upp Martinas kille och hans kompisar. 







10

Eftersom jag blev utelåst fick min Undebara hund följa med och han älskar ju precis som sin mor sitta och kolla på folk ;) 




10

Utelåst men vad gör de när man har sina vänner och sitter och dricker rosé på Hampan :)





10

Så fint väder idag! Pluggade på balkongen, ute och sprang i shorts och sport-bh sen pluggade jag igen men när solen försvann på balkongen så förflyttade jag mig till fönstret ;) 





9

Crossfit igår, var segstartad i början. Men sen skulle vi ha tävling och vinnarskalle som jag är så satte kroppen fart! Givetvis vann jag :)



9







9

Vi fick in melon på jobb för några dagar sen :D från att inte varit sugen på något ifrån jobb så har de ändrats och imorse åt jag mega frukosten :) 



7

Förlorade egentligen ett vad och blev skyldig Peter en måltid, men när vi skulle äta var vi så extremt hungriga så sa vi att vi kunde köpa färdigt istället. Så snäll som han är så bjöd han på maten fast än jag stod redo med plånboken för att betala mitt straff och sen var han ännu snällare o fixade jätte goda strutar till efterrätt :)) 



7

Räddade en fågel idag, den kom inte ifrån vägen fast hans kompisar försökte hjälpa honom så jag tog honom och satte honom i gräset. Detta var på vägen till väla, jag och mina syskon drog dit. Hittade ändå lite underkläder. 



7

Igår var det examensfest för Alex som pluggat med Calle till byggnadsingenjör. Vi fick jätte god buffé, vin och efterätt medan vi satt och snackade med hans vänner och släktingar. Hans bror höll också ett superfint tal.
Vid midnatt tog vi bussen in till stan och mötte upp Kim, Billy, Emil, Alsén, Phille, Albin, Grus, Emma, Martin med flera :) mogge och sirocco besöktes sen stack jag hem i hyfsad tid då min sambo munke också va lite trött och kände det var tid att dra hem :) 







6

Igår tog min syster studenten!! Det var en lång dag som började 6.30 då jag körde min syster till champagnefrukosten. Därefter så fortsatte de i full rulle hela dagen. 

















4

Jag och hamme tog en joggingtur längst havet, så skönt och fint i solen :) 




4

Igår var jag och testade Australiensk fotboll, det var kul och gick bättre än förväntat. En sport som passar mig, vara snabb och mycket tacklingar. Annars har jag alltid tyckt om fotboll och minns på gymnasiet då jag läste alla mina Idrottskurser med nästan bara killar att iom jag inte är så teknisk så brukade jag alltid knuffas och ingen sa ju till mig haha. Men här är de meningen att man ska tacklas och jag älskar de. 
Är liten junkie för smärta. 



:*

Åhh lycka
Tänk att småsaker kan göra en så glad. 




4

God morgon.
 Mycket att göra dessa dagarna framöver. Vaknade vid 6 och tänkte först gå upp, men hade lagt mig sent och hade massa jobbiga drömmar inatt så jag valde att somna om dumt nog till 8. Men men ska nog hinna med allt ändå :) 



3




2

Regnat hela dagen. 
Men jag har fått lyxen att bli serverad frukost med bullar ifrån bageriet, lunch och middag.
Pluggade en stund också men annars var det en riktigt mysig dag.



1

Börjar bli nervös inför ikväll. Det var så längesen men som jag har längtat.