30

Hade en rolig partykväll med Martina, vi va på cardinal och picnic. Vi båda körde nyktert och de har sina för och nackdelar. 
Dom bra är att du mår bättre på söndagen, minnet sviktar inte liks mycket, pengar och  hälsan besparas. 
Det dåliga är att du ser verkligen allt, hur alla kollar med sina kåta blickar, när folk är drägliga av alkoholen, etc. 







27

Helt slut efter jobbet idag, men det var så fint väder så fick bli en långgrunda med hundarna. 
På kvällen blev de träning med Peter, båda va otaggade med vi slog ändå rekord på grith :) efter de stack han hem och jag fortsatte, blev intervaller och mage. Det sjuka var att jag fick så galet mycket energi och blev övertaggad så köttade in i de sista då jag va tvungen att snabbt cykla hem, hämta hunden innan pappa skulle hämta oss :) 



27

Det bästa min hund vet är att få mysa. 



26

Vilken dag på Jobb... 2 kollegor gick hem tidigare, så sjukt många fler kunder än vad de brukar vara och jag skulle stänga med en tjej som bara jobbat 2 gånger. Jag har svårt för att stressa upp mig men idag var jag så stressad och fick djura som en slav. Underbara Martina kom med celcius och ett par andra byxor då mina andra sprack haha. 
Kom hem ganska sent och dog lite, men sen fick jag ändå till ett gott rygg och magpass :) 



25

Varje gång jag åker dit så är det precis som att åka tillbaka i tiden. Man minns känslan, tryggheten, allt de roliga men också det tråkiga vi gått igenom. 
Tycker det känns overkligt för det var så längesen, precis som att det var ett helt annat liv. Därför kan jag inte riktigt förstå hur jag fortfarande kan få den känslan och saknaden. 

25

Träningen idag var sjuk. Benen va som
Spagetti, förhoppningsvis inte allt för mycket träningsvärk imorgon. 



24

Elin fyllde år så vi firade henne lite med kladdkaka och glass :) 






23




23

Hade super rolig helg med familjen, vi var både i Uppsala och i Stockholm. 






21

Fick denna av Martina, älskar ju både ägg och Star Wars :D 





21

Kör norr ut med hela Familjen 



21

Varit ute hela dagen med hundarna. Knappt lite blickar man fick när jag hade Tintin i ena handen och Hamme och DJ i andra. Jobbigt när dom skulle kissa men annars hade jag go pli på dom tycker jag :) 



21

Klippa mig hos Nattis igår i Malmö, de va dags o klippa av de slitna och färga något kul :) fick mysa lite med hennes nya valp Nikki också :) 







15

Jobbet va svinkul med mina 2 sköna lirare. Efter jobb åt jag med några släktingar hos farmor. Nu har jag spelat innebandy med min far och bror :) 



15

Upp 6.30 en lördag för att hinna med pw och träning innan jobb samt gosa med Hamme. Va sjukt skönt att gå när nästan innan annan va ute :) 



12

Ute på cykeltur med hunden, han springer lös men fint bredvid mig. För några sekunder hamnade vi på fel sida av cykelbanan, tänkte byta till den högra sidan men när ja kollar bak ser jag en kvinna komma cyklandes så jag tänkte att vi väntar. Hon kör om oss och verkligen stirrar, precis när hon kört förbi svänger vi bakom henne och då säger hon.
" Hunden ska vara på höger sida"
( För det första så ska hunden gå på min vänstra sida som han va och vi var ju på väg till den högra så jag säger)
" Men du ser väl att vi är på väg till den högra sidan"
Hon gör en gest med sin hand som om jag är knäpp så då tillägger jag:
" Tycker du kan observera läget innan du säger något."
Jag är sjukt irriterad när jag säger detta och vill egentligen bara säga mer till surkärringen men märker hur min hund börjar känna av mitt argsinta humör och springa snabbare mot henne så då säger jag med en snäll ton
"Dessutom tycker jag du ska sluta vara så bitter för livet är för kort för de"
 Sen bara djurar hon iväg på cykeln haha.
 
Tycker väldigt synd och illa om människor som är så bittra. Är man nu bitter behöver man inte förstöra andras glädje i några minuter utan gör något åt sitt tragiska liv i så fall
 
Men cykelturen slutade i glädje då en kille berömde mig och min hund :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12



Det blev ett köttigt boxpass, killen jag körde med var ganska så mycket nybörjare och fick liten chock att lilla jag slog hårdare än honom. I slutet va båda sjukt trötta men mina armhävningar gjordes på tår och han vek ner sig till knäna, lite boost till mig där ;)
Men på pass numero dos va mina ben döda som vanligt, men dansen är ändå sjukt rolig :)
 
 
 

12

Brukar inte vara ledig på tisdagar, men idag var jag och det var såå gott, för då kunde jag köra massa av mina favorit pass, på morgonen blev de corepulse 55 min. Hade en riktigt god frukost och mös med min prins. En lång promenad med hundarna och ännu mer mys och mat. Kl 17.30 va jag så taggad!! Sh'bam va så kul att jag aldrig ville det skulle ta slut, dansade som om det inte var någon morgondag. Har slutat vara svennig och inte bry mig utan dansar o juckar på som om jag vore shakira. Kl 18.30 var det powerstep, omg asså känslan, tog i så de stack i hela min kropp. Hela kroppen var hal utan svett, älskar när svetten rinner mellan brösten.


 
 
 
 

11

Lite badminton, inlines och myskvällar har vi haft i veckan :) 









11

Helgen va mycket bra ,turade med Martina och några av hennes killkompisar sen drog vi o förfestade, sen va vi ute hela natten. Grymt kul men hårt haha
 
 

11

 

11

Så sinnes lack på Telenor just nu, jag betalar mänger med pengar för försäkring och när väl mobilen blivit sluten så har det varit sjukt omständigt att fixa en ny. Jag har varit hos dom ett X antal gånger, jag har ringt dom flera gånger, men dom har noll koll, bara skickar mig dit, säger jag ska göra si, sen helt plötsligt ska jag göra så. Denna processen har tagit mig ca 2.5 vecka och då är den nya mobilen inte ens på G... Men idag tyckte jag att jag fick en vettig förklaring och skulle bara skicka in en sak till..... Men ack ack. Dom ville veta mer om händelsen, vart i Ängelholm det var. Dom fick detta meddlenadet av mig
 
Jag och mina vänner hade bestämt att vi skulle ha lite förfest i Ängelholm, gå ut till Banhof och sedan ta taxi in till Hbg och avsluta kvällen på Cardinal. Men jag hade jobbat på dagen så mina vänner åkte i förväg medan jag åt, bytte om och lite så. Beger mig mot stan där jag ska hämta mitt jojokort som min vän Martina Karlsson lånat, vi möts vid sundsbussarna där hon jobbar. Jag tar sedan tåget 19.20, spelar lite candy crush och lägger upp en bild på my story om hur tråkigt det kan vara att åka tåg. Kommer fram 19.42 men mina vänner är lite sena då dom ska hämta mig.
Tillslut kommer dom, det är Mathias Mauritzon som kör den lilla gröna bilen och bak sitter Alexander Lindqvist Hansen och Linus Nyman Karlsson. Mathias lämnar oss någonstans i Ängelholm ( kan tyvärr inte säga exakt vart då jag inte kan Ängelholm så bra) sen körde han hem för han skulle ha match dagen efter. Men han vi va hos kallas för Walle iaf och har en jätte söt Fransk bulldog.
Vi hade en mycket trevlig förfest, det kom ytterligare 5 killar till, men 2 av dom stack också för dom hade också match. Vi spelade ett jätte roligt spel, skrattade så mycket så jag fick ont i magen. Tillslut begav vi oss mot Ängelholms innerstad, va en på pub, men de va så mycket folk så vi gick till Bahnhof Bar Industrigatan 16 262 63 Ängelholm.
På vägen dit, blev en av killarna typ hårt puttade av en annan snubbe, så Linus blev riktigt arg och det blev nästan bråk. Men killarna höll Linus så de blev bra. Kommer fram till Banhof, ingen kö så vi går in betalar inträde och hänger in jackan, ville ha med min mobil så den fick hamna i min ficka.
Ställer oss i baren och köper lite drinkar och snackar bara, min telefon ringer och det är min vän Elin som ville snacka lite så jag går in på toaletten för att kunna höra, vi snackar lite sen går jag ut igen. Kommer dock på att jag skulle behöva gå på toaletten så går tillbaka och sätter mig i några sekunder och kissar. Går ut och tvättar mina händer, kollar mig lite i spegeln går ut igen till grabbarna, tar en snap ( jag kommer maila bilden till er så ni kan få se min sista my story snap ifrån den mobilen) därefter lägger jag mobilen i fickan igen och ca 1 minut senare när jag ska kolla på mobilen så är den borta.
Får lite smått panik, kollar runt om mig om jag ser den, då jag kanske tappat den, ( dock inte så troligt då mina jenas va tajta. Frågar dom i baren om dom sett något men ingen vet.. ser den inte någonstans så då måste någon tagit den ur min ficka. Kunde inte göra så mycket mer utan får bara lösa de dagen efter och istället göra de bästa av situationen och ha en mega rolig kväll med mina vänner. Dagen efter ringer min vän o kollar med ägaren men ingen mobil funnen.
 
Bilden som jag sen mailade till telenor :)
 
 
 

6

Mös hos Elin hela dagen med hundarna, hästarna o katten :) sen Box och dans! Sååå kul det är 
 


 

2

Frukost är de bästa på hela dagen



31

Kände mig en gnutta krasslig imorse så de har blivit c-vitamin och zink boost och en massa ingefärashots



31

Intensiv vecka med träning, jobb, vänner och hundvakt :)