30


28

Myspromenad med Nattis, bebisen och hundarna idag i de fina vädret! 
På kvällen blev det måndagsdans i vanlig ordning :)
 
 

27

Denna dagen va redan bestämd till att spenderas inne hela dagen med mys*100. Pannkakor till frukost och pizza + NFL på kvällen. Plus att vi bakade sjukt god maraboukladdkaka.
 
 

26

Började morgonen med att få serverat med bullar fortsatte lika bra med gokart med grabbarna, sen blev de tacos och förfest hos Kim :)
 
 

25

Fredag! Vilket innebär bjudfrukost på praktiken och vi kör quiz (vilket går sällan bra för mig)
På kvällen körde jag och Aldén ben och sen köpte jag och Linda med oss thai och käka hos hennes föräldrar :)
 
 
 

24

Vår avdelning på min praktik stack till Malmö på eftermiddagen för att köra en bana på Sherlocked. Man blir inlåst i ett rum med sitt lag och ska med hjälp av få och svårta ledtrådar ta sig ut. Jag va övetaggad och dom andra i mitt lag ganska lugna så jag tog komandot ganska direkt, vi klarade inte de men va nära.
Efter så åt vi.
 
 
 

23

Blev bjuden på jätte god mat och vin på telegrafen och efterätten ska vi inte snacka om!!
 
 

22

 
 
Börjar bli smått nervös nu

21

Var iväg imorse så kom lite senare tillpraktiken och sen fick jag gå hem tidigare så det blev en kort dag :) 
På kvällen köttade jag grith och dans, va så trött efter grithen så orkade knappt lyfta mina armar på dansen efter och benen var spagetti.
 
 

20

Vaknade 9, riktigt skönt en söndag för solen var framme med. Stack till VM och rev lite tapeter.
Sen tog jag och Linda en liten promenad med Ebba och Hamme.
HIF med pappa,bror,kompis,kusin&morbror.
Väla med Linda och hennes Padre.
Käk och godis/glass mys hos mig.
 
Riktigt intensiv helg men de va de värt :)
 
 

19

Lördagen spenderade jag på jobb med Ullis :) Vi hade en bra lördag förutom 2 besök av ambulansen.. 
På kvällen var jag riktigt trött efter allt gungande så blev en snabbvisit till Bäck och VM för lite snack.
 
 

18

Fredag!! Va på riktigt bra humör och vi hade massvis idag att göra på praktiken. Kom hem lite senare än förväntat och stack ganska direkt till sats för att köra ben med Aldén, kan inte va bättre än att köra med någon annan när det är fredag och ben. 
Käkade på kvällen hos mina föräldrar och sen stack ja ner till Pinchos, mötte upp Karebror, hans syster och mamma. Tog ett glas där sen stack jag och Karebror vidare för några glas vin. Kvällen var super!!
 
 

17

 

 

17

Jag va på extremt dåligt humör hela dagen, sjukt konstig känsla men jag hade knappt sovit något. När jag kom hem skulle jag på box, men jag hade 0 energi och kom hem 30 min innan de skulle börja så jag skippade det och bara va hemma, åt kvällsmat i tid och sen lämnade jag Hamme hos mina föräldrar.
 
 
 

16

Efter jag och Peter hade tränat så var tanken bio och käka ute men ingen bra film eller kul väder så åkte han och hämtade hämtmat. Förstår inte att han ens vågade beställa mat åt mig ( då jag är sjukt kräsen) Men han lyckades, han ville till och med hellre ha mitt haha, så vi bytte efter halva portionen ;)
 
 

15

Hade praktik under dagen, skönt att få vara ute mycket men det blir kallt efter ett par timmar. När jag kom hem så tog jag det lite lugnt innan jag skulle bege mig till gymmet och köra ben. 
 
 

13

 
 
hhahah så torr

13

FARSDAG
 
 
<3

13

 
 
Jag spendera hela min söndagsmorgon i sängen fram till 14:00, vi hade såå roligt och önska jag hade kunnat vara där hela dagen.
 
 
 
 
 

13

hahahha pallar inte snap ibland med alla dessa effekter, detta ska vara en armhåla men ser ut som ett rövhål!
 
 
 

12

Blev bowling med Kim, Billy och Emil. Jag tycker det är hyfsat roligt men jag är sämst.. Men de e sällskapet som räknas :) Vi spelade en timme, sen stack vi till Jonte för lite förfest, vi spelade ett spel som var sjukt svårt, man var tvungen att tänka på så mycket och med lite alkohol i kroppen så blir de inte lättare. Vi körde bussen sen på Jonte, haha han stupa!!
Senare mot natten tog vi en sväng till Kol och sen Sirocco :)
 
 

12

Så skönt att vara ledig en HEL helg!! Vaknade 8 av mig själv och låg kvar, kollade greys, käkade lite gröt, tog en promenad med hunden innan jag skulle på danspass. Riktigt bra start för att sen ta en promenad med min mamma i de underbara vädret :)
 
 

11

Kom hem i hyfsad tid från praktiken men hade ändå bara kort tid på mig att träna för på kvällen skulle jag och Sebbe till Ängelholm för att kolla Rögle.
 
 

10

Min tur att skämma bort honom lite. Det blev dock rester, för hans köttfärsås är oslagbar. Men jag fixade och koka ny spagett ;) Sen gjorde jag efterätt, det blev pannacotta med marabou, vanlig till mig och laktris till honom för han älskar den. Jag är heller inte mgaglad i pannacotta men han älskade den. ( Plus poäng till moi)
Boxen innan va helt okej, både jag och Aldén tycker de är lite tråkigt med samma sak hela tiden, men vi körde armar efter så man va duktigt död efter då man egentligen inte orkar köra något efter box. 
 
 

9

Date night. 
Den blev väldigt sen men jag fick min absolut favoriträtt, uppvaktning till max, massage och kill. Sen hade vi slått vad, jag sa att jag inte gilla cheasecake men de envisades han om att jag skulle. Den va helt okej och ätbar men inget ja skulle slösa mitt kalloriintag på i vanliga fall ;) 
 

9

Jag har väl egentligen tyckt glossybox varit onödig och inte något för mig, men sen samtidigt är jag inte alls insatt i skönhetsprudukter och smink så tänkte efter lång tid att de kanske kunde vara bra att prova bra produkter som man får hemskickat istället för att läsa massa recensioner och ha beslutsångets och så blir de ofta inte av att man köper de. Så nu har jag fått min första box och jag är nöjd :) Fick studentrabatt också såklart ;)
 
 

9

 
My mood.

8

Eftersom jag kände mig krasslig så stannade jag hemma, vet att de hjälper med att bara sova hela dagen så bryter de inte ut plus man mår bättre. Plus jag drack massa vitaminer och ingefära. Jag kollade greys hela dagen haha. Blev fast en 2 timmars runda med hunden också med massa kläder och lagom takt, menar solen va ju framme!! Blev en promenad med Jesse på kvällen också :) 
Gjorde kvällsmat och de blev lax(dränkt i ingefära) och broccolimos!
 
 
 

7

Mamma och Pappa kom och överraskade mig, dom va ute på promenad och hade vägarna förbi så kom dom med Hamilton som ja inte träffat på 1.5 vecka! Knappt chockad jag blev, han ville knappt gå med dom igen. För jag skulle ändå dit på kvällen och käka pannkakor.
 
 
Han har varit väldigt mammig inatt också, ligger väldigt så sällan mycket i sängen :)
 

7

Första dagen på praktiken! Det var svinjobbigt att pendla och tycker knappt det är värt de.. Men man får bita ihop. Praktiken i sig var ganska slapp, men när vi va ute så kunde ja knappt känna mina fötter i slutet.. 
Men måndagar innärbär också dans. Alltså det är såå kul! jag gav järnet fast än ja är lite småsjuk. Men var tvungen :)
 
 

6

Jag fick amerikanska pannkakor på morgonen och bara hade allmänt bra start på dagen ;) 
Farmor bjög mig, tanterna och min faster på middag, skön söndag :) 
 
 
 
 
 
 
 

5

Jobbig dag på jobb, man var trött, båten gunga ganska mycket, det var svinigt folk på båten och tiden gick sakta.. Men de gjorde inget då jag visste att jag skulle få mat serverat när ja sluta :)
 
 

4

Efter mitt jobbpass blev det spontant ner i stan och mötte upp Bäck, Pontus och en kompis till Bäck. Vi chilade på mogge och sen på aptit. Sen blev vi riktigt sugna på dans och drog till Cardan. 
 
 

4

 

4

Hade sista redovisningen idag, jag och mina grabbar gjorde ett bra jobb tyckte jag :) Efter käkade vi lunch hela klassen som en liten avslutning innan vi ska alla ut på praktik. Kommer sakna boysen lite, men vi ses efter jul :)
 
 
 

3

Det blev en ganska lång dag på sats idag med, körde box med Alden till att börja med. Sen skulle jag bara köra liiite till men blev 2 timmar med massa köttiga övningar med kroppsvikt/lite vikter. 
På kvällen bjöd jag Peter på mat och så kollade vi vår favvo, Karatefylla. 
 
 

3

HAHAHHA , Älskar när mina polare i skolan taggar oss i detta. 
 
 
 
 
 

2

Idag var jag ledig men va ändå uppe vid 7.30 för en lång och lugn morgon. Stack till Nordic Wellness på Väla för att köra ett Body Pump pass som Jesse skulle hålla i :) Efter käkade vi lunch på Holy ( standard) 
På kvällen stack jag till sats som vanligt och körde först CT, jag och killarna gjorde ett grymt jobb! Sh bam va efter och sen körde jag bröst, mage, bandet och lite armar. Så på kvällen var jag på gymmet i sammanlagt 4 timmar haha, älskar de. 
 

1

Redan november, sjukt vad tiden går fort!
Blev en lång dag i skolan men vi hade så roligt så de gjorde ingenting. Bråkar varje gång om vart vi ska äta och dom andra i klassen bara kollar på oss och skrattar.
På kvällen körde jag ben och lite biceps, gick sådär för ja mådde inte helt 100.