22

Igår var en perfekt dag!
Började med att åka till Kullen med hela familjen och hundarna var såklart med. Det var så mysigt och jag skrattar alltid så mycket när jag är med dom.
Efter däckade jag faktiskt en liten stund, sen kom syrran och hämtade mig då vi skullle äta middag hela familjen + min faster. Därefter körde min faster mig ner till stan och jag åkte en tura på martinas jobb en vända, hem kom vi och förfesten var redan igång. Jag hade skit kul och sen dansade vi hela natten på Sirocco och Cardinal.
























 

21

Jag hade vunnit ett vad mot Peter så då var han skyldig mig en middag. Så igår gick vi till Olsons skafferi, båda var så hungriga efter träningen så vi började med snacks, sen förrätt med tortellini Lax med räkor. Till huvudrätt blev de jättegod ryggbiff och så drack vi rött vin. Glass till efterrätt, vaniljsmaken var annorlunda men ändå väldigt god :) 
Efter drog vi ut på barrunda och hade riktigt kul :)






17

Min kollega är bäst! Hon hade köpt semlor till alla och så kan hon själv inte äta :/ så  omtänksamt av henne! 



16

Allt har gått i ett idag. Började dagen 6.30 tog en promenad med min käre hund, sen jobbade jag till 14, åt lite mat och sen en lång promenad med Hamilton i pålsjö och så mötte vi Calle på vägen så han hängde på. 
Efter var det snabbt att byta om för Filip skulle hämta mig då vi skulle träna.
Det blev ett riktigt bra bröstpass, sen körde jag bodyjam. Det var sååå kul! 
Skulle egentligen hem sen men träffade Calle och Gurra så körde mage och snackade samtidigt som dom tränade axlar. 



15

Spelade innebandy, jag var bara med i en timme men så död jag blev.



15

Jag har aldrig direkt firat alla hjärtans dag, men i år var det annorlunda. Jag åt goda rätter, drack vin och hade så roligt! 




14



Kom hem väldigt trött och sliten från jobb, så kommer jag in på mitt rum och får en chock. Jag har aldrig fått så fina blommor och dom var från en speciell person så jag blev extremt generad och kände lycka i hela kroppen.  

13

Jag, Elin och Martina var ute och käkade, det var riktigt gott och man blev så mätt. Sen promenerade vi hem och de blev sängen direkt med lite choklad och serier :)



13

Vi va helt slut igår efter vår dejt, somnade vid halv 9. Det var riktigt skönt för då kom jag upp i tid och tog hundarna på en lång promenad, träffade massa andra hundar som dom fick hälsa på och leka med :) 
När jag kom hem hade Martina gjort min frukost nummer 2 och vi hade lite morgonmys nu innan vi båda skulle jobba. 



13

Igår va ingen bra dag rent träningsmässigt, jag va så trött och motivationen på noll. Men gick dit och körde lite mage och rumpa. 
När jag kom hem så hade min andra halva lagat as god mat sen fick jag ett jätte fint kort med paket och blommor. Vi firade tidig alla hjärtans dag och hade de mysigt. Till efterrätt fick jag glass!!! Muums!!! 




11

Är hos mina föräldrar nu, vi ska käka spaghetti och köttfärssås :D sen ska jag och pappa kolla lite utbildningar. Efter de ska jag och mina syskon kolla nya avsnittet av Walking dead. 



11

Idag va träningen nästan jobbigare, körde Box, vi va ojämt antal så jag fick köra med 2 andra, så äckligt jobbigt. Svetten rann konstant och vila fanns inte. Efter körde jag och Peter ett gympass, jobbigt men orkade ändå en del, dock inte alls lika mycket som honom. 



10

Sååå död! 
Körde först shbam, bara att dansa va jobbigt, sen körde jag ct, ville skjuta mig själv i slutet och efter blev det ett litet ryggpass. 



9

riktigt roligt på sats idag! körde först bodyjam som jag älskar och bara dansar så man ryser i hela kroppen. Efter kom Calle och Gurra så då körde vi ett bröstpass, gick så bra och jag är död.



8

 Jag är alltid väldigt vacker förutom när jag äter.. En stor anledning till att jag inte tycker om att äta ute på restauranger. 
 Min Karebror fotar alltid mig när jag äter och tänker skapa ett fint matalbum på mig. 


















8

Martina väckte mig tidigt så fick inte många timmars sömn, men de gör inget för då fick man mer tid med henne. 
Karebror hämtade mig lite senare och vi körde en runda och köpte med mat hem. Jag fick helt fel... Så ledsen jag blev då jag var sååå hungrig. 
Sen tog jag in en till spegel på mitt rum så dansade jag och Martina så svetten rann. 





8

Jag hade så kul igår med mina vänner ute! Vi flippa, dansa och drack goda drinkar och shots.






7

Körde ut till Höganäs igår och åt på garage, beställde cheeseburgare m pommes och ett glas vitt, till efterrätt blev de en chokladbar. Allt va gott, man blev perfekt mätt och jag var duktig som inte åt upp allt så man slapp rulla hem. 



8

Sitter på toaletten så tänkte passa på att skriva :) jag ska snart köra ett ct pass, sen efter de ska jag äta i Höganäs på garage :) 




8

Jobbat tråkiga tider så har inte orkat skriva, men sen sist har jag :
  • Varit på släktkalas för min far och farmor
  • Åkt pulka med Martina och druckit varmchoklad m grädde efter
  • Gått loss på falmans o fikat på jobb
  • Tyckt Bodypump varit kul
  • Sett Kingsman på bio









Martina

Detta inägget är tillägnat till min allra bästa vän Martina.
Jag har väldigt svårt att uttrycka mina känslor för en annan människa som jag tycker om, så nu tänkte jag göra mitt bästa och försöka.
  
Jag vet inte hur du lyckats, men du har på något sätt tagit dig genom mitt iskalla hjärta och fått lära känna mig på djupet som väldigt få människor gjort. Vi har egentligen inte känt varandra så länge men med tanke på hur bra vi kan läsa av varandra och hur vi i prencip kan veta vad den andra tänker så är de precis som att vi varit med varandra varje sekund sen vi föddes. Du är den människa jag vill ha vid min sida för resten av mitt liv, du har så fina egenskaper, är godhärtad, jag har aldrig tråkigt med dig, sen att jag kan vara med dig och aldrig känna att jag skulle tröttna eller behöva vara ensam. Att du varit med på fler av våra familjeträffar än vad en kille varit är ingen slump, jag är stolt att visa upp min fina vän för alla! 
 
Det gör så ont i mitt hjärta när jag vet hur din sjukdom påverkar dig och att du inte kan göra något åt din smärta. Är så imponerad på hur du tar dig genom detta med ett leende på läpparna varje dag fast än du lider. Önska jag kunde ta din smärta, om det så bara var i några dagar så du fick en paus från allt detta.
 
Jag vet flera gånger då jag får lyckorus över att du är min vän och tänker att nästa gång jag ser dig så ska jag ge dig en megakram eller säga det till dig, men sen tyvärr när det kommer till krita känner jag mig så löjlig och backar ur.
 
Nu ska jag inte skriva för mycket så du inte får mer hybris än vad du redan har och jag vet om att du kommer bli glad av detta inlägget så försök inte göra det till en allt för stor grej av det då jag kommer bli mer generad än vad jag redan är.
 
 
 
 

4 februari

I love you / your wifey fooo life!
glömmer aldrig denna galna morgonen, HAHA sjuk!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 februari

Eftersom min fruga är sämst på att blogga så gör jag det åt henne, jag har ju inget att läsa när hon inte uppdaterar!
Ellinor är just nu på jobb & jag är här hemma helt själv, har två illaluktande bajshundar men dem räknas inte ;) snart ska jag tvätta vilket är jättekul, eller inte... vi hörs!
jag bjuder på en suddig svettig bild från en kväll på cardinal, tror detta fotot är från när vi började bli riktigt "bra" vänner.