29

Jag och Martina tog sista turan med Mimmi innan hon slutade, sen mötte vi upp Molly och hennes kompis för svingod mat på Barfota :)
 
 

24

 
 

Midsommar blev riktigt lyckad. Hadd inte planerat något så allt va ganska spontant. Började morgonen med Martina på balkongen med vars en kaffedrink. Sen va de lite mat hos hennes mormor och morfars kolonistuga. Lite senare blev vi hämtade för att åka till en annan kolonistuga hos mackan där de blev ännu mer mat massa mys och livemusik. Kvällen avslutades inne i stan :)

 

23

Min älskade Hamme fyllde 10 år idag! Firade med långpromenad och bada bland annat :)
 
 
 

22

 
Vi va på Harrys, åt mega god mat och kollade Sverige matchen som vi tyvärr förlorade men riktigt spännande. :)
 
 

22

Så underbart med en långpromenad i pålsjö med frugan och våra pojkar. 




21

Jobbade på Holy idag. De jobbet har fått mig att älska att vara omringad av nyttigheter haha. Tog med mig en sallad hem, favoriten med massa kyckling och rödbetshummus!! På kvällen körde jag bootypass. Ökade mina vikter rejält, brukar ha 5-7,5 kg på utfallen men idag hade jag lite damp o tog 15 kg. Snacka om dööd efter.




20

  Blev några timmar extra idag på jobb men vad gör de när man är student och behöver cash ;)




19


Såå nervös 

19




18

 
Jobb hela dagen. Men tiden gick snabbt och hade alla favvisar där :) 
 



17

Började med en morogonpromenad med Linda och hundarna. Resten av dagen bestod av öl och fotboll hemma hos Kim! Tog en paus med Jessica för lite mat på stan för att sen återvända för att kolla sista matchen. 

Såå tråkigt Sverige förlorade. 




16

Blev ett snabbt benpass innan jag skulle hem till min pappa och käka lite pizza för att fira att praktiken va slut och säga hejdå innan han också åker till Gotland. 






15




15

Fick frågan igår innan jag skulle lägga mig när jag skulle upp, svarade 5 men kom på snabbt att nä kl 6 menade jag. Men tro nog att jag ställt klockan på 5, gått upp och inser 1 timme senare när Morgonpasset i P3 inte börjat.. Men va ändå skönt, extra runda och mys med hundarna :) 






14

Min hund har inte fått överdrivet med tid med mig idag och de har han minsann visat. Varit på mig något enormt mycket, varit som en svans (extra mycket) och begärt att jag ska klappa honom hela tiden.. Men han är min prins! 




14

Hahahh

13

Praktiken va seg men jag och Almin gjorde de bästa av de. Kul hade vi iaf och åt god mat som vi bestämde förra veckan att vi skulle prova :)
Efter hämtade jag hamme för resten av familjen ska till Gotland och sen var de sista dansen innan sommaruppehållet.









12




12




Hahaha Sant! 


11

Martin va hemma över helgen och även om jag inte alls hade lust eller orkade så stack ja hem till Calle för att förfestade med dom två. Jag sa att jag Max tänkte hänga med till klockan 2 men jag va nog hemma 4 haha.








11

Började dagen med as god frukost med Martina på fahlmans innan ja skulle jobba 12 timmar ;) 





10

Studenten! 
Började med att jag och Jessica åkte till Råå för att fira Emmy lite :) sen stack jag till Ramlösa för bästa student, Amanda och hennes bror. 
Kvällen avslutades på utposten med mina fina.








10

Äntligen fredag! 




9

Käkade med min babe på Roys!




6

Mös på dagen hos mina föräldrar och sen mötte jag upp Martina efter jobb för att fira nationaldagen och grilla med några vänner. Hade så mysigt. 




5

Stranden på dagen och sen mötte jag upp Martina för mat och vin på hampan. Åkte sen till några kompisar och fortsatte dricka vin in till natten :) 





4

Kollade på match på förmiddagen när min kusin spelade. Sen fick jag åka motorcykel för första gången i mitt liv, helt galet roligt, kände att man verkligen levde. 
På kvällen va de fest och grillning hemma hos Gordon. 




3

Åkte till stranden med familjen och mös. 
På kvällen blev det picnic med öl och cider i hamnen. 
Helt perfekt fredag! 






2

Från en kaos torsdag som slutade riktigt bra med grill på stranden, med Gordon, Bäck, VM mf. 




1

Sjukt bra kväll, fruktbricka och massa vin! 








1

Fick till ett snabbt och bra rygg/axel pass.




1

Mina praktikdagar med Almin är dom roligaste, han låter mig göra så mycket och vi har roligt ihop, Samma humor.
Sen stack ja, syrran och hamme till stranden!