27

Helgen bara flög förbi, på lördagen blev det en snabbis på väla och sen kollade jag Emil och Kim på när HBBK spelade match. Efter matchen bjöd ja killarna på tacos och sen begav vi oss hem till Billy och Tanju för lite förfest innan inflyttningsfesten som Menal skulle ha. Lyckad kväll och söndagen bestod av jobb och söndagsmys med Billy, Tanju och Menal.








24

Bowling med Kim, Billy och Emil. Men roligast va när vi körde sån att man ska sätta så många poäng som möjligt i en basketkorg  :) 








24

Älskar fredags cross. Man vill inte va sämre än dom andra. Tar ja inte lika mycket som killarna så tar jag mer, sjuuukaste hetsen. Dom ser mig lägga på mer vikt och bara skakar på huvudet och säger "djur". Lite ego boost till mig själv. Det är Så jag blir bättre. 





Hets till MAX på sats nu! 


23

 Igår körde jag och Peter först grith där efter speed n sports. Två sjuka pass med mängd av kondition. Blev hem om snabbt sen för att trycka i mig lite mat för att sen gå och jobba hela natten 22-06. När jag kom hem på morgonen blev de 50 min PW med Hamme och sen somnade ja gott och sov väldigt länge.
Har shoppat lite på väla, massa träningskläder men blev inte i närheten av klar ens då dom stängde så ja får åka dit imorogn.. Nu blir det jobb igen.
 


Mycket som händer när man sover och alla andra är vakna..

22

Igår tränade jag powerstep, sjukt jobbigt men kul. När jag kom hem sen hade Martina lagat mat, sjukt
God kyckling. Efter de kollade vi på PH åt vindruvor och vattenmelon. Sen somnade vi gott alla 4 i min lilla säng.
Idag har vi varit ute med hundarna, spelat badminton och ätit kebabsallad. Nu myser vi i soffan innan kvällens träning :) 







20

Sov lagom på söndagen och sen blev de ett träningspass och sen jobb. Efter de drog jag hem till mina förälder, åt lite och kollade film. Efter de drog jag till pizzerian, handlade med en pizza som jag och Tanju delade på och kollade film. Snackade om gårdagen och kom fram till att ett sjukt bra sätt att få brudar eller killar är att sätta sig ensam bredvid dansgolvet haha. För ja hann sitta 1 min så fick ja 3 killar hasades efter mig och han fick 2 brudar plus nummer ;) 




19

Igår va de korvfest och utgång. 







18

Efter få timmars sömn och jobb så drog jag till sats. Blev 35 min kondition (länge för o va mig då jag avskyr träna kondition ensam) sen körde jag mage med Peter. 



18

Igår efter träning drog jag till Kim, där jag, Billy och Martina blev försökskaniner. Kan säga att det var mycket gott! 



17

Crosstraining idag! Va så sjukt taggad och trots mina onda axlar så gick de bra. Med tanke på vi körde så mycket axlar förra gången så blev de massa ben :) men Andreas (instruktören) sa att killarna tyckte de va lite jobbigt med så mycket ben då jag krossar alla. Muhaha
Tror svetten aldrig runnit så mycket som när vi körde biceps, då man vill inte presentera dåligt då ja körde med Andreas haha. 



17