25

Favorit i repris! 
Efter vi hade slutat så kom tjejerna hem till oss för go förfest med musik och massa vin.
Eftersom vi hade kaosat kvällen innan så var det shotförbud hela kvällen, vilket vi alla till vår stora förvåning höll.. eller jag erkänner att jag tog en, endast för jag blev bjuden :)
Vi hade riiiktigt kul med massa dans på sirocco och mandarin och fick sen skjuts hem av 2 dösnygga poliser. :)
 
 
 
 

24

Äntligen Fredag! 
Praktiken gick bra och snabbt eftersom man visste stt de skulle bli en riktigt bra helg! 
Körde lite "spa" och träning snabbt innan Calle hämtade mig.
Vi åkte hem till honom och han hade lagat min favoriträtt och jag hade med vin. Sen mötte vi upp Martina, Mimmi och Fanny i stan. Vilken natt alltså.
 
 
 
 
 
 

23

Torsdag och det blev såklart box som blev ett jobbigt och bra pass, men jag var inte klar efter de utan hade bestämt ett benpass med Peter som sen bjöd på mat.
 
 

22

Jag var väldigt oinsprerad när jag kom till sats. Som tur va Alden där och sa exakt vad jag skulle göra så de slutade med att jag körde ett bra pass med axlar, biceps,triceps och mage i två timmar :)
Resten av kvällen mös jag med Hamme och kolla Power.
 
 
 
 
 

21

Dag 2 på praktiken, gick såklart lite bättre när man fått känna på de lite mer.
Blev ett riktigt gott benpass efter med Alden, hade hur mycket energi som helst!
Sent på kvällen stack jag och Martina till Mimmi för att kolla in hennes nya lägenhet. Den var super fin och vi stannade kvar för lte vin och snack :)
 
 

20

Hade min första praktikdag på swescan idag. Vi började med ett låångt måndagsmöte och sen satte dom igång mig och Rasmus direkt. Tycker det är riktigt frustrerande när man ska komma igång med nya saker som man inte riktigt kan.
På kvällen körde jag ett grith pass och skippade dansen för lite gym då det tyvärr blir lite tråkgt med samma koreografi efter ett tag.
 
 
 
 
 

19

Ooj vad länge jag sov, men välbehövligt. Fick supergod frukost, ägg m bacon o macka, följt av massage :)
Efter stack jag och Hamme till Linda o Ralle, hängde där ett tag.
Nu sitter jag i sängen och ska kolla serier, bytt ut min glass mot frukt.. Suger riktigt mycket.
 
 

18

Körde ett extrapass idag igen, var mycket mer idag men jag och Molly klarade det galant. 
Satt kvar en stund på båten med lite bubbel och snackade, sen väntade en lugn kväll med pizza och ett glas till bubbel innan jag somnade gott :)
 
 
 
 
 
 

17

Hade hemtenta idag, när vi först kollade på de så trodde man att detta skulle aldrig gå, men de löste sig. Hoppade in på jobb och körde ett pass efter för en var sjuk men de var en lugn fredag. Firade Marco sen, dom hade förfestat hos oss och sen spelade vi biljard på bulls och avslutade på Cardan.
 
 
 
 
 
 

17


16

Var ledig idag, sååå skönt att sova ut och få lite saker gjort som man inte annars har tid eller ork att göra :) 
Körde box med Alden på kvällen som tog kol på mig, orkade inte röra en fena efter. Var väldigt nöjd med att få favoriträtten serverad efter :)
 
 
 

16

 

 

15

Jag och Alden fick till ett riktigt bra börst och armpass!
Belönade mig efter med MASSA glass :)
 
 

14

14
 

14

Idag opererades min älskade Hamilton. Allt hade gått super, men han var sååå groggy efter haha, han orkade knappt tigga kel ;)
På kvällen mörda Alden mig med ett benpass.
 
 

13

Längesen de gick så bra på grithen, var så nöjd efter, tills dansen började iaf. Jag var helt slut och orkade knappt ens dansa ut när min favvolåt kom.
Efter träningen var jag heeelt slut, men fick min favvo mat och hade super mys.
 

12

 
 
Jag bara älskar Conor Maynard, han får en att alltid bli på bra humör.
 
 Conor Maynard 
 
 
 
 
 

12

 
 
Riktigt lyckad helg och nu sitter jag på väg till tåget hem till lilla Hbg. För att de inte ska vara tråkigt att komma hem så frågade jag Peter om han ville hämjta mig så bjuder jag på mat och trevligt sällskap haha.
 
 
 
 
 
 
 

11

 

 
Hade lite frukostmys med Ellen och Filiph innan vi skulle möta upp dom andra.
Vi tog bussen in till stan och tog en långpromenad för sen en fika :)
På kvällen hade jag, Ellen och Hannah bokat bord på Bouqerian, det blev massa tapas rätter som vi delade på och en flaska mouserande. Maten var super god och vi hade riktigt kul.
Vi gick sen vidare för supergoda drinkar på ett mysigt ställe.
Ellen gick hem efter de för hon skulle jobba imorgon, jag och Hannah åkte vidare hem till hennes kollega för lite vin och mer drinkar. Vi stack ut sen till en nattklubb för massa dans och va där till stäning. Hannah och jag var inte sugna på hemgång så vi fortsatte till en annan klubb och fick massa goda drinkar och dansade tills stäningen där haha.
Avslutade med en tur till donken ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10

Jag och pappa tog bilen vid lunch och bagav oss mot Stockholm, resan gick snabbt och vi turades om att köra.Fick till och med lite plugg gjort. Var framme runt 8 på kvällen och han släppte av mig hos Ellen för han skulle vidare till Uppsala, till mina systrar. Hannah kom också till Filiph och Ellen, vi åt tacos och drack rött vin. Somnade gott p deras soffa med sötaste Garai vid mina fötter och hade mina ben som kudde :)
 
 
 
 
 
 

9

Hade lite "ellidag" efter skolan, började med att göra naglar, inte haft de på ett tag men kände jag behövde för jag förstör mina händer med mina egna naglar... Fina blev dom, kommer definitivt fortsätta gå där för han va duktig och trevlig. Hade lite ansiktsmask när jag satt hemma och pluggade, drack celcius med och åt mina nyttiga bars.
Körde box på kvällen men Alden är i Tyskland så hade ingen partner så fick köra med Magnus.. dubbelt arbete och han e riktigt hårdhänt.. Men efter lyckades jag ändå gå på bandet något timme, köra mage och lite annat i 2 timmar typ.
 
 
 
 
 
 
 

8

 
 
 
Heldag i skolan.. riiiktigt segt.  Plus att när jag var ute med Hamilton på morgonen så såg jag att min cykel var snodd. Så irriterande när jag är så beroende av den. Det blev buss till och från skolan, körde på barnbiljett och såklart kom de kontollant men jag klarade mig :) Stressade sen till sats för att hinna med ct passet, gick inte alls bra, tappat de helt.
Pausade med en liten tur med Pappa för ett köp av ny cykel, fanns inte en chans att ja skulle ta bussen igen imorgon.
Kom sen tillbaka till sats för mer gym.
 
 
 
 
 

7

Gick lite tidigare från skolan idag för jag skulle ta Hamme till vetrinären. Han älskar att vara där då han får super mycket och gott godis. 
På kvällen körde jag mitt gamla favvo pass, powerstep, var ett tag sen nu då den bästa instruktören varit sjukskriven :( Sen är de trist att de ligger samma dag som jag och Alden kör ben, men nu är han borta så jag passade på.
 
 
  

6

 
 
Var en super dryg skoldag, men när den var över så var det snabbt att ta sig till sats för ett jobbigt grith pass, jag var superkass.
 
 
 

5

Så skönt att vakna upp, vara ledig och veta att man inte hade något planerat förutom käk på stan. Skulle egentligen vara brunch men klockan blev lite mycket så vi åt vanlig "lunch" med förrätt och sen huvudrätt. Efterätten tog vi hemma ;)
 
 

4

Var inte superpigg på Lördagens pass, men visste vad som väntades efter jobb så jag tog mig genom de trotts att folket på båten idag var lite extra fulla och jobbiga.
Efter jobb så förtjänade vi en kaffedrink att njuta av.
Men de va ännu bättre när jag kom hem till Peter och han hade lagat tacos, sen köpt mega god glass, sen fick jag välja film. Det blev lights out, såååååå sjukt läskig. Jag kollade nog 1/3 haha, men den va bra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3

Dags för jobbhelg, men började inte först 1 så hade gott om tid att fixa hemma, göra juicer, ingefärashots, lämna Hamme hos föräldrarna o så. Dagen gick så sjukt fort med, vilket var super skönt. Vi satt kvar och tog en drink hela gänget och sen skulle jag och Åhman till Tokyo15 för ett event. Vi fick välkomstdrink, super god mat sen provade vi massa andra underbara drinkar. När Åhman sen skulle hem, hängde jag på Alden och Asmir till Kol för lite vin, sen kom Calle och Peter med. Vi alla drog sen till Cardinal för massa dans :)
 
 
 
 
 
 
 

2

 
Kom lite tidigare till sats idag, för jag ville gå på bandet och va ordentligt uppvärmd inför box passet som jag skulle köra med Alden idag! Var inte helt 100 i kroppen så jag ville bara de skulle ta slut haha. Men de gick ändå sjukt bra. Vi mördade ett mag pass efter också.
 
 

1

Idag fyller min Pappa år!! Wihoo, Grattis till honom! Vi har alltid traditoner när någon i familjen fyller år och jag var med på den ena, fika på eftermiddagen :) Senare på kvällen blev det ett pass på sats.