31

Nattis färgade mitt hår, klippte mig och gjorde olaplex behandling, asså vilken skillnad det blev. Är så nöjd med allt :) 





30

Vi va ute på långpromenad med Martina och Tintin :) 





29

Idag följde mina systrar o Jens med på hundpromenaden, tyckte de va roligt att dom följde med och fick träffa Hammes kompisar haha ;) 




28

Träffade mina fina barndomsvänner över lunch och kaffe idag. 
Försöker hinna ta igen allt som hänt under ett par timmar men tiden går så snabbt.

Körde mitt bodyjam pass sen, stod på andra sidan salen och längre bak, kändes så fel haha. Men de va roligt ändå. 

På kvällen kom Martina, käkade mat och babblade massa i vanlig ordning. Fick ett påskägg också :D 

Nu är jag död, tvättat lite och inväntar tills klockan blir 00.00 för då kommer familjen hem och jag ska äntligen få ha min hund sovandes här, tror tom han kommer få sova i sängen ;) 




27

Längtar så mycket till imorgon då min älskling kommer hem!!! 







27

Igår blev det en lång promenad i solen och glasspaus. 
På kvällen stack jag till Linda och förfestade. Efter de hamnade jag på KOL och Sirocco. Slapp vara bakis men kunde inte sova så helt död när jag vakna. 
Spenderade hela eftermiddagen och kvällen hos mina kusiner, så mysigt att ses då några av dom bor i Stockholm. 










26




25

Våffeldagen!!! 




Bjöd på våfflor sen blev jag bjuden på lunch och kvällen bjöd jag på pizza och glass. Riktigt bra bakis dag. 

25

Tog en cykel ute i de fina vädret, cycklade längst havet, in i skogen sen inom citygtoss. Efter körde jag ett djurigt boxpass. 
Skyndade mig hem till min faster som gjort min favorit rätt med lite vin och glass till efterrätt :) 
Mötte sen upp Sebbe och Steff i stan och det blev en hel del drinkar. Men jag hade såååå roligt :D




24




24

Min förra påsk var väldigt lyckad. Lite bilder på de eller :D
 
 

24

Glad Påsk Alla!!
Jag älskar alla olika högtider och ledigheter men jag måste erkänna att det är lite jobbigt att alltid vara ifrån sin familj då dom åker till Gotland varje ledighet dom har. Har såklart hängt på någon gång men ofta jobb eller något som är ivägen. Så får "fira" ensam haha jätte deppigt. Nä men ska äta med min faster ikväll så de ska bli mysigt :)
 
 

23

Mätte för första gången på riktigt idag, vi va ute hela dagen, så sjukt kallt men hade ändå roligt med mina grabbar. 
På kvällen körde jag 21 minutes och ABS. Va så otaggad, måste köpa något Pwo. På kvällen åt jag varma mackor, glass, kollade serier och hade tända ljus :)





22

Va i Lund både idag och igår med skolan, gjorde asvalt, ritade vägar, mätte och räknade :) 
På kvällen åt jag hos farmor sen försökte jag lägga mig tidigt, gick sådär ;p 






20

Min söndag spenderades i soffan/ sängen. Så välförtjänt! 







19

Emma hade fyllt 25 och de skulle firas! 
Innan festen börja åkte jag till Micke där,  Emelie, Andi, Patrik och Patrik också var. Vi fick jätte goda mojitos.
Sen stack vi till festen, hon hade hyrt Jacob hansens hus och när vi kom fick vi bubbel och gick tipsrunda med frågor om Emma. Vi kom 2 a men fick faktiskt lika många poäng som vinnaren fast dom klarade den "avgörande" frågan. 
Maten serverades och de va sååå gott! Efterrätten ska vi inte ens prata om. 
Jag hade en sjukt rolig kväll och de va så roligt att få spendera vänner från träningen utanför sats för en gång skull ;) 















19

Vaknade 7.30 fast än jag hade ställt klockan på 9. Men va ändå skönt att få mysa med serier och frukost i sängen. 
Stack o tränade men hade inte mkt energi, körde absolution sen hem och åt frukost i sängen igen haha. 
Calle hämtade mig för vi skulle fika ute i solen men när vi kom ner så va de jätte blåsigt och dimmigt.. Alla caféer va fulla så slutade med Donken.. Men ja åt bara en glass. Ville hellre laga min egna mat :) 





Martina som gav mig detta goda receptet på morotsbiffar, broccolimos och avokado :D 

18

Gick på Emmas pass, sen körde hon och jag mage efter. På kvällen tog jag en Tura när både Martina och Mimmi jobbade, satt och snackade med deras college Christian och drack goda kaffedrinkar. 
När dom la i hamn stack vi och åt på pinchos, Muuuuums :D 







18

Överlycklig när jag fick sluta nästan 3 timmar tidigare en fredag i skolan. Slapp stressa till träningen, hade ingen hund att gå ut med så jag tog de lugnt i sängen med lite kaffe och mellanmål :) 


Rawboll, mitt egna bröd som jag gjort och nyttig riskaka med chiafrön. 

17

Behövde inte gå till skolan idag så började dagen med en timmes CT pass. Dagen fortsatte med tvätt, lite måsten och så bakade jag bröd, müsli och blomkålsmos till mina matlådor. Mös med flera promenader med min prins. 
På kvällen körde jag Box, sjukt jobbigt idag, sen åkte jag till mina föräldrar. Hade en mysig middag ( mamma gjorde min favvo)  innan dom beger sig till Gotland imorgon. Hamilton ska med dom så fick säga hejdå till honom också ;/ men vet han har de så bra där att få vara ute hela tiden :) 







16

Jag och Hammi hade myskväll på soffan med favoritglassen. 




16

Så fint väder! Så glad att eftermiddagens lektion blev inställd så jag kommer hem tidigt och kan komma ut :) 




15

Hade en bra dag på jobb, allt gick smidigt och snabbt. Perfekt väder när jag kom hem, slängde i mig en sallad för jag ville hinna va ute länge. Blev nästan 2 timmar vid havet plus badpaus för hamme sen hämtade mamma mig och vi åkte till bruces, mötte upp hundgänget och gick där en timme. Tror Hamilton kommer sova gott. 

Körde AMP pass, är så taggad i slutet för då är de "tävling" men idag tog jag ändå lite chill men vann ändå ;) 






13

Blev bjuden på pinchos, 3 rätter och en efterrätt. 
Perfekt avslut.




13

Jag och Emma var ute på en lång promenad, när vi kom till havet så sken solen. Vi gick till mitt jobb, tog en sallad och satte oss vid Dunkers, riktigt mysigt :) 









13

Lördagskvällen låg mobilen långt bort så inga bilder, men säger bara Holy  F*ck vad Nice. 



12

På eftermiddag så var det kalas för min morbror på bryggeriet, bjöds på god mat och vin och så mysigt att få spendera tid med damerna på pappas sida plus min mor :) efter åkte vi hem till honom drack kaffe och åt massa goda tårtor :) 





12

Lördags bus på Örbyängar och vi blev 120 hundar helt otroligt. Linda hängde med och hennes mamma o vovve Ebba.  Va helt exalterad när jag såg flera av mina favorit raser :D 



11

Grattis storasyster på din födelsedag!!
 
 

11

Kom hem från skolan och åt god lunch, slappade ett tag tills jag va tvungen att plugga lite matte inför tentan. Gick bra när jag väl fokuserade men mina tankar sprang iväg. Men fick lite gjort iaf :) 





11

Happy Friday !! 




10

Skolan gick snabbt och bra, hemma väntade Martina och gjort så sjukt god lunch till mig :D vi babblade massa och drack lite kaffe. 
På kvällen körde jag box, hon jag körde mot va hennes första gång och hon blev så trött så jag fick köra för henne förra gånger. Snacka om att jag va död efter haha. 






9

Lång dag i skolan så jag mördade på sats, blev ett ABSpass till en början sen körde jag bodypump, ville bara dö. Mina ben kändes som dom växt 10 kg muskler var. Blev gymet sen och trots jag va helt död så slog jag rekord i pull ups 9 st och dom va riktigt snygga. 




8

Mysig pomenad med gänget idag :) 
Efter bjöd farmor på såå god lunch och sen kaffe och glass :) 









6

Jag och Rasmus körde till Malmö, jag drack goda drinkar, han Cola och så snackade vi och kollade på massa folk. Vi stack tillbaka till Helsingborg vid 2 och hälsade på vårt gamla jobb sen Sirocco och drack ännu fler goda. Avslutade natten inom en sväng till Donken innan han lämnade mig och så åt jag de och kollade på tecknade herkules haha.





5

Idag blev de lite lyx frukost. Jätte gott och stort bröd ifrån brödkultur, köpte med kanelbulle och en bulle med vaniljkräm. :D 






5

Så många vi var på hundträffen idag. Vilken syn när vi kommer ett helt långt led med säkert 60 hundar. 




4

Jobbade hela dagen idag och de va riktigt skönt även om man va helt död efter och skulle träna. 
Blev ett snabbt pass för sen skulle jag ut och äta på Tokyo 15, såå gott! En musselförätt och till huvudrätt blev de krabba och ett riktigt gott glas vin också ;) 
Sen blev de en kaffedrink på bara vara och ett par pina colada. Mams! Riktigt bra kväll :) 








3

Varit duktig ändå med att inte äta sötsaker men ikväll slog jag till och gjorde favoriten fromage och grädde :D 




3

Vi hade en inlämning som vi satt med igår väldigt länge och trodde vi va nästan klara men tänkte vi gör klart de imorgon även om de varit skönt att vara ledig istället. På morgonen kom vi och va ganska självsäkra på att vi skulle sitta där 1, max 2 timmar. Men den va riktigt klurig och tiden bara sprang iväg. Hann bli klar precis innan jag va tvungen att gå till jobb och Kötta stängning. Saknar faktiskt maten lite. 




1

Klockan ringde 7 på min lediga dag för jag hade så mycket att hinna med. 
Började med att tvätta, sen blev de hundpromenad i skogen, gjorde lite äranden, bakade, pluggade, fixade massa saker hemma och på kvällen körde jag AFHO, absolution och en timme på gymmet. 
För omväxlingens skull lagade jag mat till Peter (han är mästerkock) blev ändå bra haha. 
 
 
 
Min goda lunch :D