30

Körde grillat, toastskagen, massa frukt och annat gott i Rydebäck med lite lekar o så, sen drog jag till en annan förfest med massa hundar! Knappt lycklig. 








30

Jobbat på Holy greens idag! De jobbet är sjukt roligt men jag va ganska trött från igår så jag va glad att jag fick lov att gå tidigare :) tog med sallad som jag och Peter käkade. 




29

Sista dagen i skolan hade vi matte tenta, gick helt okej. 
Efter så körde jag ett snabbt pass på sats för sen skulle jag ner till stan och käka med dom i klassen och fira! Hade riktigt rolig kväll och va hemma vid 2 :) 









28

Började dagen med skolan i vanlig ordning. Efter stack jag och Lunchade med Martina :) sen hade jag en liten sak som jag planerat in, make up "träff" på body shop. så hon sminkade oss och berättade om produkterna. Va så skönt när hon sminkade en, höll på att somna. 
 
Stack till gymet efter, va sjukt otaggad men fick till ett snabbt köttigt pass. Bara blandade massa som jag kände för. Va tvungen att köra snabbt för sen skulle jag va på jobb 18. 





27

Så mkt i skolan nu sista veckan innan praktiken. Igår hade jag tenta i geodesi, satt med ett tal i minst 2 timmar, dom är helt sinnes. Ca 30 långa uträkningar med massa decimalen och gör du ett litet fel blir allt fel... Satt med provet i nästan 5 timmar och då var de två tal sammanlagt och några teori frågor. När ja kom hem fortsatte jag plugga, pausade med träning (booty och bicep, triceps) sen åkte jag till mina föräldrar och fortsatte plugga. Nästan samma visa idag, plugg, träning (CT och bröst) sen till mina föräldrar igen för plugga ännu mer..




25

Grithen va stört jobbig! Men vilken Lyx jag hade när jag kom hem och Martina hade lagat as god mat :D 




24

Sköna söndag. Amerikanska pannkakor på balkongen med massa socker och grädde :D sen blev de en tur till väla och sola 20 min i föräldrarnas trädgård, somnade nästan så skönt de va när jag låg och lyssnade på P3 dokumentär samtidigt. 
På kvällen fick jag en favvo, mac and chesse, muuuma. Efterrätten va långt ifrån dålig, två olika glasssorter och kladdkaka. Somnade direkt efter haha. 




23

Köpte bullar på morgonen! Älskar de men tycker faktiskt den vid mig tar överpriser. Birkan är små och inte alls så goda och kostar 15 SPÄNN. Helt stört, köper inte dom där så fick bli andra, men de va gott. Jobbade på båten sen 12-21. Lång men rolig dag. Efter tog vi ett glas på båten och sen kaffedrink och ginger Joe på utposten innan ja skulle snabbt hem om för en drink på BV m Peter, 





22

Vi stack till skolan för att plugga inför tentan, gick väl helt okej. Sen hade jag min första dag på mitt nya jobb :) på kvällen käkade jag hos mina föräldrar och pappa hjälpte mig med en rapport jag ska skriva. Eftersom jag jobba på båt hela dagen så slog de till i efterhand, jag blev så sjösjuk, mådde illa och allt gungade haha. 
På kvällen hade jag och Peter lite filmkväll, han ville vi skulle äta kladdkaka men jag mådde så dåligt haha. 


21

Började dagen med en lång Pw med Martina. Mysigt! Skolan va skit men överlevde. 
Boxpasset va helt galet, fick köra med Emma vilket innebär dubbelt arbete typ. Hon mördar en! 
Fick goda burgare till kvällsmat och så hade jag med kladdkaka till efterrätt och så ex on the beach på tvn som vi hånade åt ;p 



Ja, hamme ska få bo hos mamma o pappa över helgen. Har massa att göra.



20

Va ledig idag så började dagen med en lång och mysig promenad med nattis och hennes valp. Såå söt och hon gjorde allt för att få Hammes uppmärksamhet men han total ignorerade henne, stackare. På eftermiddagen tog jag en kaffe på espressohouse med Martina och Denise
Kvällens pass blev CT! Det är sjukt bra men hade ännu mer träningsvärk i mina ben så gick sådär. Men efter köttade jag rygg och armar på gymet! 




19

Började morgon med lite mys med hamme och power. Sen stack jag till skolan och gjorde klart några saker. På kvällen körde jag booty pass, hade träningsvärk i benen så blev hem efter de till god middag och glass :)





18

Körde grith och dans idag! 
Måste säga att jag levererade sjukt bra på grithen idag! Körde utfallshopp med stången över huvudet och hann nästan klart utmaningen som ingen klarat. Fick beröm hur sjuk jag var. Men va inte lika tuff på dansen som va efter haha. 
Efter bjöd Peter på skit god kyckling och så satt vi och håna lite framför ex on the beach 




18

Hade helt glömt att min cykel stod kvar vid båten och jag skulle till skolan. Körde en fuling och åkte buss på barnbiljett. Är man student så är man. 




16


Hälsade på dessa damerna ;) 


16

Kunde inte alls sova länge idag även om ja skulle börja 10 och gå upp i hyfsad tid så tyckte jag att 7 va lite väl en lördag, men hann mysa med hamme massa :) 




Emma va så gullig som tog hamme på dagen när ja jobba 


15

 
Marco va hemma över helgen, så fredag natt var vi och käka på mogge och drack lite vin/öl. Sjukt mysig kväll :)
 



15




Världsbäst är hon! 

14

Gjorde nya naglar i veckan, inget jag egentligen vill erkänna för jag tycker det är "brudigt" men jag gör det mest av praktiska skäl :) började inte bra då jag gav massa förslag och inget verkade gå och hon sa inte "men vi kanske kan göra såhär" så blev strassad och kände mig jobbig så hittade på något helt annat än vad jag tänkt. Men allt de va glömt när hon i slutet smorde in mina händer och masserade lite, ryser bara nu när jag tänker på de. Finns inget som är så skönt som sån beröring. 
Är ganska nöjd med naglarna också.





14

Boxpasset idag var galet! Ett av dom tuffaste passen. 
Så roligt när vi skulle köra sparkar och Emma bara: Elli, ta de nu lite lugnt med henne. 
Hon blev ganska chokad över min kraft vilket sporrade mig mer men är ju människa så sa till henne flera gånger att hon skulle säga till om ja skulle ta de lugnare. 
Men så skönt efter :) 




13

Munke fyller år imorgon så vi hade lite överraskningsmiddag :) 





13

Hade sovmorgon idag, fastnställde ändå klockan på 7, kände lika bra o gå upp tidigt när man väl är inne i dom rutinerna. Blev en tur med hamme och sen till gymet och körde överkropp. Kan inte lyfta mina armar över huvudet haha. 
Nu blir de skola :) 







12

Halvdag i skolan idag, välbehövligt. Tänkte ja skulle hinna med massa innan jag och Hamme skulle bli hämtad för en promenad i Laröd. Men icke, tiden bara rann iväg. 
På kvällen körde jag ett gott pass på gymet och sen stack jag och min bror till farmor för pannkakor :) 



11

Idag fyller min bror 17 år! Eftersom han bor hos mig nu så gick jag upp tidigt för att fullfölja traditionen. 
Väckte honom med sång ( mina föräldrar va med på FaceTime) bjöd honom på Birka till frukost och presenter. 
Knappt gott väder han fick också. På kvällen gick vi till farmor, där mina två fastrar och va. 
Vi åt pizza och chokladpudding. Blec sååå mätt. 








10




9

Jobbade hela dagen vilket va sjukt roligt för vi hade massa att göra och tiden gick snabbt. Direkt när jag sluta gick jag och Emma en promenad och fikade i norra hamnen. Det var så mysigt och så skönt när solen värmde en. På kvällen bjöd Linda på carbonara som va så gott! Vi drog ner till kol lite senare och träffade massa roliga människor och sen vidare mot Sirocco för att dansa :) 




8

God morgon! Blev sent igår och upp tidigt idag men vad gör de när det är fredag :D 
Idag flyttar min bror hem till mig för mina föräldrar hade råkat hyra ut huset så dom drar till Gotland och min bror får bo hos mig :) ska bli roligt och intressant  ;) 




7




7

Asså mina stora svagheter i livet, choklad och glass. Är inne i en glassperiod och kan verkligen inte sluta.  Det är liksom 5 mins njutning och man tänker "är de värt de?" Men hur kan man låta bli när man gått och tänkt på de halva dagen och suget bara växer. 






6


Har så mycket i skolan nu, vill bara gräva ner mig lite. 

5




Huvudstöd

4

Va ute 1.5 timme med Martina, Tintin och hamme. Sov som en stock.



3

Givet att de skulle spåra igår. Började kvällen med beerpong turnering, bowling (vilket jag va överraskande bra på) sen ner till kol och Sirocco. 












2

Eftermiddags promenad i solen med Emma :)




1

Hade en riktigt bra kväll med Sarah, Sandra och Malin! Vi lagade tacos men istället för kött hade vi fisk, blev överraskande gott. Sen drack vi massa gott vin, satt och snacka till typ 2 på natten och det var verkligen så mysigt.