30

Jag och mina roomies tog en powernap, efter de var jag ute och gick en runda och sen mötte jag upp Alice för ett glas vin i stan en snabbis. Kom sen hem, tog en valborgsdrink med mina roomies och sen stack jag och köpte Gotte och pizza med hem till Peter så de blev en lugn och skön Valborg för mig :) 




30

Vi båda var lediga idag och skulle iväg på kvällen så de fick bli ett tidigt benpass. Från att ha älskat till att köra ben men nu hatar de och sen låta Alice köra ett dödar benpass med mig var inte så kul. Eller jo mellan setten då vi twerka :) 





29

Jag jobbade ganska sent så när jag kom till gymet va Alice redan där och hade kört zumba. Vi körde axlar och fick ett riktigt bra pass! Kunde inte lyfta mina armar efteråt. 



28

Idag hade jag en go träningsvärk och de var dags för ett ryggpass och sen Tabata i 45 min. Tiden gick sjukt snabbt och vi köttade på något galet! Svetten bara rann och vi hetsade varandra till Max. Efter va de lite stretch och twerking. 




27

Jag har en provvecka på aktiverum så jag och Alice har verkligen taggat till och längtat efter detta! Vi körde ett djuriskt armpass ihop i 1.5 timme. Vi båda var chockade att vi kunde köra så länge då armpass brukar gå ganska snabbt och vi körde ändå effektivt. 



26

Planen var att vi skulle ut, men jag var såå otaggad och fortfarande trött. Jag Munke, Sebbe, Calle och Mergim satt hemma hos oss, vi snackade och hade skoj. Sebbe ville sminka mig men han fick platta mitt hår istället ;) när de var dags att gå ner så sa jag att jag inte alls orkade, ville verkligen bara sova. Men dom hetsade och Sebbe bokstavligen bar mig till dörren.. Jag tänkte att jag kunde hänga med en stund då iaf. 
Vi var mest på Kol, drack goda drinkar tills Sebbe drog vidare till sirocco och Calle stack iväg med en annan kompis. Innan jag skulle hem så skulle jag bara hälsa på Peter och hans kompisar men dom skulle också hem då så alla hade sälle och ett litet stopp på Petters :) 





25

Igår var planen att bara softa och lägga mig i tid. Men Martina ringde o frågade om ja ville komma till Mimmi då dom satt på Mimmis balkong, drack Ginger Joe och vin. De va mysigt och sen blev de stan. Vi hade riktigt roligt och allt spårade i slutet. Vaknade iaf upp på rätt ställde, mådde inte kungligt och dog lite av tanken att jag skulle jobba hela dagen. 



23

 
 
Grattis Lillasyster på din 19 årsdag!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

22

Jag och Calle var ute i de fina vädret med hundarna :) 
Sen körde jag box och zumba.






21

Idag var jag ledig så jag städade, bakade, målade, solade, långpromenad med Hamme, shbam som var såå kul, ct som var sjukt jobbigt, veterinären. Fullspäckad men skön dag :) 



19

Jag och Martina var ute och käkade, babblade och mös en stund. Sen var det hem om för att byta om till Fotbollskläder och spela :) 







19

Igår var jag ute på en långgrunda med Billy, senare på kvällen hade jag och Peter taco-kväll :) 



18





18

Ct passat igår var djurigt och roligt :)



17

23 dagar har nu gått..
Som jag längtat! 



17

Började dagen med massa games avsnitt! Sen drog jag till sats med linkan och körde ett köttigt ryggpass, efter de gick vi 1.5 timme. Solen va framme men de blåste riktigt kallt :/ sen däcka jag i soffan ganska snabbt och länge och snart ska jag tillbaka till sats och köra ett ct pass. Dags att börja peppa.. 



15





15

Igår hade jag lite extra mysdag. Jag kollade games of thrones, körde shbam och ct med Peter. Det var sååå kul! Äntligen kände jag mig överlägsen igen på ct, även om Peter är sjukt mycket bättre så försöker ja hålla hans tempo så gott de går :) 




12

Såå nöjd just nu. Hehehe

11

Igår var jag med min trio och käkade på Harrys, även Martins tjej (eller vad dom nu är) var också med. Första gången jag träffa henne så de va kul då man bara hört en massa från honom :) 



8

Alla kollegor blev bjudna på mat av jobb. Vi åt på KOL, riktigt gott! 








6

När jag kom hem hade jag två påsköverraskningar i mitt rum. De ena var ett kuvert med fina ord och choklad. De andra var ett ägg som
Var gömt och i ägget var där en massa choklad och en av mina favorit parfymer.
Blev så glad för allt, bara tanken och ansträngningen berör mig.
 Fina ni.



6

Somnade lite över 6 på morgonen och upp 11. Var så död, men lite balkongmys under dagen och sen inlines för att hämta hunden. 
När jag kom hem så var Sebbe och Linkan hemma, dom köpte thaimat, riktigt gott och snällt att dela med sig då ja inte hunnit handla något än och var svinhungrig. Sen tog vi en långpromenad vid havet och hade riktigt skoj :) 




Blev lite kär i linkas brillor som ja fick låna. 

6




6

Så nära men ändå inte. Precis utanför Örkelljunga vid 22.40 så bara dog bilen..  Vi blev bärgade till pappas kompis som bodde i närheten sen fick vi låna bil, lasta om och sätta på dragkroken och sen lämna hästarna. Nu 02.30 är vi 30 min från hbg. Som jag längtat att få komma hem nu. 





5

På väg hem :) 





5

I'm on a boat




4




4

Jag längtar tills imorgonkväll, måndag och mitten på vecka 16.
Kan inte sluta tänka på de!
 
 
 
 
 
 

4

Vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Men jag sov riktigt dåligt inatt då mina mardrömmar härjade så har druckit lite celcius och ätit god frukost. Känner av träningsvärk i vaderna också, underbart!! 





4

Saknar min fina.
 
 

3

De va riktigt fint väder idag så hela familjen plus dom andra släktingarna som är kvar på ön, hästarna och hundarna körde iväg till ett naturresevat för en tur i skogen. Saknades bara Filiph och Garai som hade stukat tassen :/
Vi va nog ute i 2-3 timmar, va helt slut när vi kom hem, blev lite arbete i nya huset som pappa bygger, åkte och handlade lite till påskmiddagen vi skulle ha på kvällen.
Sen kom slätingarna och då va Filiph också med, så åt vi jätte god mat, efterrätt, snackade, skrattade och hade mysigt i några timmar.
 
 

2

Kände av träningsvärk i mina lår, så gott! Blev en 40 min pw med hunden sen körde jag inneträning igen, nu va de mest mage. Efter lagade min bror pannkakor till oss.
Lite senare tog jag och syrran en ridtur med hästarna, kan verkligen inte sluta skratta nu när vi galopperar. Ganska störigt när man vill hinna njuta och koncertera mig men ändå roligt och skratta såklart.
 
 

1

Efter ridningen körde jag tabata. Här är inte så mycket yta så de blev övningar med ben och mage.
Sen skulle min syster också komma till ön, medan mina föräldrar var och hämtade henne så gillrade jag och min andra syster lite fällor, väldigt dåliga blev dom men vi skrattade mycket när vi höll på och när hon kom och gick in i dom.
 
 

1

Idag red vi ut på samma ställe, lite annorlunda runda bara. Vi bytte häst också, var lite skeptisk i början då första gången ja red hennes häst så kastade han av mig och min armåge gick ur led. Har aldrig känt en sån smärta innan, trodde jag va nära döden men de va väl bara för jag näst intill svimmade. Men de gick bra, får väl dock erkänna min rädsla att när vi galopperade på en äng så gick de så fort att man knappt hade kontroll och jag märte att han när som kunde hoppa åt sidan för han såg något "läskigt", inte att man är rädd för smärtan utan de sitter bara i bakhuvudet. Men kul var det. :)
 
På sjukhuset när dom klippt av tröjan i väntan på operation.
 
 
 
haha man såg inte så rolig ut den tiden då jag inte kunde fixa håret eller sminka mig.
De va mitt ex som fick klä på mig, duscha mig, fixa håret så gott de gick. haha
Satt mycket vid datorn då också och blev vänsterhänt under den tiden man spelade.