27

Juldagen blev lyckat. Hade förfest hemma och sen va vi ute till sen natt. De va proppfullt med folk men man tänkte inte så mkt på de när man hade så roligt :) hela gårdagen så va man väldigt sliten men hade bästa sällskapet så man överlevde bra ändå ;) 








De e både bra och dåligt att mobilen knappt användes under kvällen, man är mer social och har roligt men knappt några bilder :/ 



26

1års jubileum idag :*

24



God Jul alla fina vänner. 


23

Lyckades lura med Karebror till väla dagen innan julafton haha. 




22

Den årliga jultraditionen lyckades vi hålla i år igen. 
Vi åt ute 3 rätters och sen hem till Calle för att spela spel. Har alltid så extremt roligt när vi ses och det är så synd att vi bor på olika ställen så man inte kan ses så ofta. 
Förra året skrattade vi så Mycket att vi fick klagomål från grannen haha.




21

Vi hade heldag med jobb, började med att spela spel, äta vad vi ville från butiken och dricka lite vin. Därefter var det 5kamp på laserdome, sjukt roligt och adrenalin framkallande, svetten rann och vårt lag vann såklart. Sen vann jag individuellt över alla också, var så nöjd haha. 
På kvällen åkte vi till Bonansera, fick äta och dricka obegränsat. 
Mega bra dag :)













20

Igår på dagen så umgicks jag med Sebbe, vi drack rött vin, käkade thai och snackade. På kvällen stack ja, Martina, Jenny, hennes kompis till kol och drack massa goda drinkar, vidare till mogge för att möta upp Dennis, Pidde och Klucanev sen till Urban och avslutade natten med massa dans på Sirocco :) 
Hade en riktigt bra kväll! 








20

<3

19

Perfekt dag igår började med att åka skridsko, fick lära mig att åka bättre och bromsa istället för att åka in i väggen haha. Sen blev de träning och en sväng på väla :) blev hämtad sen gör lite mat och sen ut till Ängelholm för att kolla nya Star Wars. Riktigt bra! 
Avslutade kvällen hyfsat tidigt med honom! 




18

Extra kärlek till min kärlek idag.



18

Blev ändå ett bra pass igår, körde blandat och vaknar med go träningsvärk från dom tunga marklyften jag gjorde igår. :) 





17

Idag är det sista skoldagen innan jag tar lite "lov", blir att ja kommer plugga en del o jobba lite och göra en massa saker man inte annars hinner med. Men ska njuta till fullo och ha en mysig jul :) 




15

Sorgligt men de va sista CT passet igår..  Jag och Peter köttade en sista gång och idag gör min rumpa såååå ont. 
Efter blev det myskväll med favoriträtten, choklad och 2 Star Wars filmer :) 



13

Igår hade jag så sjukt roligt med mina sambos och bästa vän. Vi körde charader och sen drog vi ut och dansa hela natten :) 









13

Efter vår mattetenta på fredagen så hade klassen julavslutning med vin och lite mat, sen åkte vi över till Helsingör drack glögg o annat gott och bara babbla en massa. Tillbaka till Helsingborg då många stack hem men resten starta förfest och sen ut och dansa :) 





9

Min absolut bästa vän Fyller år idag. 
Önska jag kunde ge henne hela världen och lite till.
Grattis på 25 årsdagen babe!
LOVE YOU!!
 
 

8

Grattis bästa Mamma :)
 
 

7

Riktigt bra helg! I fredags stack jag och Sebbe till Klit och käka pizza. Sen kom de fler grabbar och sen stack vi ut o dansade hela natten. Avslutade natten på kebabking :) 
Lördagen blev de också fest, hemma hos Josef med hans grannar, Alsen och Charlie. Därefter ut på en lika lång runda som på fredagen, avslutade den natten på kebabking. Kan säga attman var duktigf död hela söndagen ;p 








2

Är nog jetlagd. Klockan är 4:35 och jag är inte i närheten av att kunna somna. Kommer bli en lång dag i skolan imorgon. Men får mysa med min prins så det är iaf underbart :)