26

Flash va hemma så då blev de fest med hockeykillarna, tror jag aldrig skrattát så mkt på en förfest innan när alla killarna pratade ned ljus röst. :D började kvällen i Ängelholm och avslutade i Helsingborg.




22

Ska aldrig mer köra ett benpass på tisdagar då mina onsdagar brukar bestå av ett Box och ett danspass. Fast än jag hade massa energi hängde inte min ben alls med :/ men boxen gick ändå bra, körde med Filip. Mina sparkar va sjuka, han flög långt varje gång. Adrenalin!!! 




20

Det var brunch, middag och krogbowling :) bowlade inte så mycket för jag tycker det är svin tråkigt men minglade rundor en massa :) 





18

Blir alltid så glad när jag ser dig. 
Även fast vi inte ses eller hörs lika ofta så kommer du alltid betyda mycket för mig. 
Inte så komplicerad vänskap men ändå omöjlig att förstå. 
Min fina K. 

18

Körde ben på gymmet och sen uteträning med min hund :)



16

Frukost hos farmor :D



15

Tänkte göra en liten fin gest inom kort till en person som ligger mig varmt om hjärtat. Men är så nervös, vet knappt om jag vågar. Men min fina vän Martina får ge mig ett litet pep talk så löser de nog sig ;) och nu skriver jag som om det skulle vara värsta grejen haha . 

15

Va så här snygg innan jag skulle till sats, men kan säga att efter 3 timmars intensiv men extremt rolig träning så såg jag ut som kaooooos




15

Blev lite shopping, tycker de suger k*k att shoppa men som tur va de träningskläder så de va lugnt :) speciellt när XXL har aå snygga expiditer :D




Varför är den a jackan så dyr :/

14

Träning träning träning. Börjar få lite mer pli på mig






12

Idag blev det ett bröst och magpass med Peter. Själva bröstdelen gick inte alls bra, tror vi skrattade mest så de gjorde inget :) 




12

Min ena sambo ställde till fest här hemma och bjöd en massa Goa killar, blev en hel del spel och sen avslutade vi natten på sirocco och cardinal :) 




12

Jag har en stor kärlek för leverpastej så då var de bara givet att jah skulle prova göra min egen :) resultatet va mycket bra :) 



9

Benpass med Elin och sen körde vi mage med Peter, han dödade oss.
Nu lagar Elin mat till mig så ska vi mysa lite :) 





8

Körde Box och sen bodyjam, sjuukt roligt! Är hemma hos mina föräldrar nu men fortfarande helt speedad. Vet inte vad jag ska göra av min energi, kroppen säger nej men resten vill bara döda mer!  



8

Försökte vara lite kvinnlig för några dagar sen och skulle måla mina tånaglar . Jag skiter egentligen i vilket men min sambo har gjort de klart och tydligt för mig att en kvinna SKA måla dom. 
Så här blev mitt resultat hehe



7

As gott benpass och lite utomhus träning på min fria förmiddag innan en hel dag på jobb :) 
På kvällen va jag och Elin på en runda med våra fina hundar, sen mös vi alla och kolla PH.






4

Hade lite Picnic och mys i vikingsbergsparken med Martina och hundarna :) 
Senare på kvällen bjöd jag mina damer på middag och bakat efterrätt till oss.






3

 mina sjuka arbetskamrater har gjort min dag på jobb idag! Och träningen idag var äckligt jobbigt, men så glad att mina män va där så man fick skratta massa samtidigt :) 



2

Tog en promenad med min faster och vovvarna i ösregnet 

Innan vi blev genomvåta

1

Jag köttade sönder på träningen idag, Box i 55 min. Fick köra med instruktören och därmed köra nästan dubbelt än dom andra, fick verkligen fokosera i slutet för jag börja de dimmigt . Efter de 55 min dans, trodde jag skulle dö ibland men såååå roligt! Kom hem och så är fina Marco på besök så vi drog ner till stan, jag Munke, Marco, Sina, Jonthe och Martina. Mös lite på mogge :) 




1

Chokladshots  på jobb, muums



1

Pw och mys med min lilla familj. 
Martina fick jätte fina rosor också :)